ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα είπε χαρτί και καλαμάρι για τη δολοφονία του 20χρονου –«Πήγαμε για να τον δείρουμε, αλλά…»

ΚΥΠΡΟΣ: Τα είπε χαρτί και καλαμάρι για τη δολοφονία του 20χρονου –«Πήγαμε για να τον δείρουμε, αλλά…»

Εξιστόρησε τα πάντα στους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου ο ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου Σύρου, το άψυχο κορμί του οποίου εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Βρέξη (ονομασία παραλίας) στην Χλώρακα το περασμένο Σάββατο (11/04).

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με την εκδοχή που έδωσε στο πλαίσιο της κατάθεσης του στους ανακριτές μετά τη σύλληψη του, μαζί με 10 ομοεθνείς του είχαν δώσει ραντεβού με το θύμα στον παραλιακό δρόμο Τάφοι των Βασιλέων- Κόλπος των Κοραλλίων.

Στόχος τους ήταν να τον τιμωρήσουν για το γεγονός ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τη σύζυγο ομοεθνή τους, του 22χρονου που φέρεται να διάπραξε το έγκλημα και καταζητείται μαζί με 25χρονο συμπατριώτη του.

Με βάση πάντα την εκδοχή του συλληφθέντα, πήγαν εκεί για να τον δείρουν, όπως και έπραξαν. Εξήγησε ότι στόχος ήταν να τον τιμωρήσουν.  Εντούτοις, όπως ισχυρίστηκε, ο 22χρονος ανέσυρε μαχαίρι αιφνιδίως και άρχισε να κτυπά με αυτό μανιωδώς τον 20χρονο.

Ο προαναφερθέντας συλληφθέντας μαζί με άλλους επτά συμπατριώτες του οδηγήθηκαν την Τρίτη (14/04) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση 8ήμερου διατάγματος προσωποκράτησης.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο εντοπισμός του 22χρονου δράστη και του 25χρονου ομοεθνή του που καταζητούνται, είναι εφικτός.

Η Αστυνομία Πάφου φέρεται να εντόπισε πρόσωπα, στα οποία αποτάθηκε ο πρώτος ζητώντας βοήθεια για διαφυγή του σε περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία, χωρίς το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα.

Πιστεύεται, λοιπόν, ότι κρύβεται σε περιοχή και ότι είναι πιθανόν να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του 22χρονου, μετά από διευθετήσεις της Αστυνομίας, βρίσκεται σε καταφύγιο που διαχειρίζονται οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας της Δημοκρατίας. Αυτή η ενέργεια έγινε προληπτικά, καθώς λόγω της φύσης της υπόθεσης, εκφράστηκαν φόβοι ότι ο καταζητούμενος και φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος μπορεί να στραφεί και εναντίον της γυναίκας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top