ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΛΑΝΑ: Αποστολή φορτίου από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Κύπρο – VIDEO

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΛΑΝΑ: Αποστολή φορτίου από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Κύπρο – VIDEO

Εντυπωσιακό είναι το οπτικό υλικό που καταγράφει τη διαδικασία με την οποία τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέστειλαν στην Κύπρο 8 τόνους ιατρικών προμηθειών.

Οι εν λόγω προμήθειες αποσκοπούν στην ενίσχυση περίπου 10.000 επαγγελματιών υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19. Το εν λόγω VIDEO που αναρτήθηκε από το Πρακτορείο Ειδήσεων των Εμιράτων (WAM) παρουσιάζει όλη τη διαδικασία φόρτωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WAM, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών στην Κύπρο Sultan Ahmed Ghanem Al Suwaidi δήλωσε ότι «η παροχή βοήθειας σε χώρες που επηρεάζονται από τον COVID-19 αποτελεί ανθρωπιστική υποχρέωση για όλες τις χώρες, καθώς η ενίσχυση της πολυμερούς συνεργασίας είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της κρίσης».

«Αυτή η βοήθεια είναι ένα από τα πολλά φορτία που έχουν αποστείλει τα ΗΑΕ από την αρχή της κρίσης σε πληγείσες χώρες, επιπροσθέτως της συνεργασίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ΠΟΥ, ώστε να υπάρξει μια πιο ισχυρή παγκόσμια αντίδραση στην εξάπλωση του ιού» συμπλήρωσε.

Είπε ακόμη ότι η παροχή ιατρικών προμηθειών από τα ΗΑΕ στην Κύπρο θα επιτρέψει στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας να εκτελούν με ασφάλεια τα επαγγελματικά τους καθήκοντα, στη μάχη κατά της εξάπλωσης του ιού.

Η ηγεσία και ο λαός των ΗΑΕ στέκονται στο πλευρό της Κύπρου και όλων των χωρών που έχουν επηρεαστεί, καθώς προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτή την ανθρωπιστική κρίση, κατέληξε ο Πρέσβης.

Ευχαριστίες στην Κυβέρνηση και το λαό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών για την βοήθεια τους, εκφράζει, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

«Ευχαριστούμε την κυβέρνηση @UAEmGov και το λαό των ΗΑΕ για τη βοήθειά τους. #Cyprus #MoH #Emirates», αναφέρει στο Tweet του ο Υπουργός Υγείας.

Ευχαριστίες εξέφρασε και ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης με ανάρτηση επίσης στο twitter.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top