LIFESTYLE

Master Chef: Το αίσθημα της αδικίας και η αγωνία σε πρώτο πλάνο – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Master Chef: Το αίσθημα της αδικίας και η αγωνία σε πρώτο πλάνο – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Είναι αρκετές οι φορές, που τα μέλη των ομάδων, λίγο πριν την ψηφοφορία στο Μaster Chef ξέρουν ποιόν ή ποια πρόκειται να ψηφίσουν.

Πολλές φορές ακόμα, κάποιοι γνωρίζουν και από ποιους θα ψηφιστούν.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα του Πάσχα στις 21:00, η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια της Μαρίας, ως νικήτρια του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας. Η αίσθηση, που είχε όμως όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν η Κατερίνα τη χρησιμοποίησε για να σώσει τον Διονύση, ήταν εφιαλτική.

Αυτό το επιτακτικό συναίσθημα να πρέπει να «παλέψεις» αναπάντεχα για την παραμονή σου στον διαγωνισμό, είναι κάτι, που δεν θέλει να το νιώσει κανένας μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη όμως και αυτό το αίσθημα αδικίας, που νιώθει για ένα από τα παιδιά, που ψηφίστηκε με ανυπόστατες κατηγορίες, δεν την αφήνει να ησυχάσει. Η απόφασή της καθοριστική γι’ αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Το πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, του εστιατορίου «Ρους» Κύπρου, μοιάζει με σπαζοκεφαλιά! Μόνο υψηλού επιπέδου ζητούμενα αναμένεται να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού μόνο έτσι θα αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει να περάσει ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου MasterChef 4.

Η μέρα τελειώνει με μια ανακούφιση για αρκετούς μέσα στον διαγωνισμό και μια αμηχανία για κάποιους άλλους. Άλλωστε πολλές φορές τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά από τον εξώστη και μόνο εκείνοι, που μαγειρεύουν, γνωρίζουν πόσο κοντά βρισκόταν τελικά το πιάτο τους στο πρωτότυπο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top