ΕΛΛΑΔΑ

Το γράμμα της κοπέλας που είχε ερωτευτεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ραγίζει καρδιές (ΦΩΤΟ)

Το γράμμα της κοπέλας που είχε ερωτευτεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ραγίζει καρδιές  (ΦΩΤΟ)

"Δεν ήθελα να σε αγαπήσω έτσι!"

Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα-«απολογία» αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Μαρία, η νεαρή κοπέλα που είχε ερωτευτεί ο αδικοχαμένος νέος από την Κρήτη αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στον ερωτά του.

Η κοπέλα, που σπουδάζει στα Ιωάννινα, εμφανίζεται να αφιερώνει στο σημείωμά της λίγα λόγια αγάπης για τον 20χρονο φοιτητή.

Στο σημείωμα από μαθητικό τετράδιο, το οποίο άφησε στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη, η νεαρή κοπέλα έχει ζωγραφίσει καρδούλες, υπογράφει ως «Μαρία Σ., Θεσσαλονίκη» και τονίζει με νόημα πως δεν ήθελε να τον αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο…

«Καλό Παράδεισο, Βαγγέλη!!! Δεν ήθελα να σε αγαπήσω με αυτό τον τρόπο, Βαγγέλη!!! Ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ηρέμησες από όλα αυτά που είχες μέσα σου όλον αυτόν τον καιρό!!! Με πάρα πολύ αγάπη, Μαρία Σ. Θεσσαλονίκη» γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα, όπου στο κάτω μέρος έχει και την ημερομηνία: 10/4/2015.

Ο Βαγγέλης φέρεται να είχε εξωτερικεύσει στο κορίτσι τα συναισθήματά του μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά δεν είχε βρει ανταπόκριση. Όπως έχουν αναφέρει φίλοι του στην Ασφάλεια Ιωαννίνων: «Ο Βαγγέλης στο οικογενειακό βίντεο εμφανίζεται στο τραπέζι αμίλητος και σκεπτικός, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συγγενείς του που πίνουν και γλεντούν».

Βασανιστήρια και εικόνες βίας σε βίντεο με τον Βαγγέλη

Την ίδια ώρα, οι ανακριτικές αρχές αδυνατούν να συμπεριλάβουν στον φάκελο της δικογραφίας το βίντεο από κινητό τηλέφωνο στο οποίο έχουν αποτυπωθεί εικόνες με τα καψόνια στον δεύτερο όροφο της Γαλακτοκομικής σχολής.

Πρόκειται για εικόνες βίας που εκτυλίχτηκαν το βράδυ των περασμένων βουλητικών εκλογών, τότε που στον λαιμό του Βαγγέλη είχαν δέσει μια πετσέτα και τον έσυρναν στους διαδρόμους.

Από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες της παρέας των κρητικών τραμπούκων, πάντως, δεν προκύπτουν ούτε καν ενδείξεις ενοχής καθώς αυτές έγιναν μετά την ανεύρεση της σορού του 20χρονου.

«Θα πρέπει να είναι πολύ αφελείς για να μιλούν μεταξύ τους ελεύθερα ενώ γνώριζαν πως τους παρακολουθούμε» σχολιάζει αστυνομικός της τοπικής Ασφάλειας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top