ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 27χρονος συνελήφθη για εμπρησμό αυτοκινήτου στον Αγ. Δομέτιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 27χρονος συνελήφθη για εμπρησμό αυτοκινήτου στον Αγ. Δομέτιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και υπάρχει η γενική άποψη ότι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν ύποπτοι για υποθέσεις εμπρησμού, εντούτοις δεν ίσχυσε αυτό σε περίπτωση κακόβουλης φωτιάς που τέθηκε σε αυτοκίνητο στην Λευκωσία προ ολίγων ημερών.

Του Φάνη Μακρίδη

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας προχώρησαν την περασμένη Τρίτη (21/04) στη σύλληψη 27χρονου για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στον Άγιο Δομέτιο τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου (04:10). Το όχημα ήταν ιδιοκτησίας 29χρονου.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνώντας στην υπόθεση κατέληξαν σε μαρτυρία σε βάρος του 27χρονου. Ο τελευταίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από συντονισμένες προσπάθειες στις 21 Απριλίου.

Την επομένη (22/04) ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης σε βάρος του.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Να σημειωθεί ότι στις 113 πρώτες ημέρες του τρέχοντος έτους (2020), δηλαδή μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (22/04) το ΤΑΕ Λευκωσίας είχε 109 συλλήψεις. Κάτι που σημαίνει ότι κάθε ημέρα γίνεται σχεδόν μια σύλληψη (0.96 συλλήψεις/ημέρα).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top