ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΤΣΙ: Καταγγέλθηκε ο Δήμαρχος για τον ευκάλυπτο - ‘Εάν υπήρχε παράπονο από τον ιδιοκτήτη, θα κατηγορείτο και για κλοπή’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙ: Καταγγέλθηκε ο Δήμαρχος για τον ευκάλυπτο - ‘Εάν υπήρχε παράπονο από τον ιδιοκτήτη, θα κατηγορείτο και για κλοπή’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με καταγγελία προχωράει σήμερα Δευτέρα (04/05) το Τμήμα Δασών, σε σχέση με την παράνομη κοπή ευκαλύπτου, στην είσοδο εστιατορίου στο Λατσί.

Του Γιώργου Τάττη

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή του Τμήματος Δασών Πάφου, κ. Μιχάλη Μακρή, λειτουργοί του Τμήματος προχώρησαν σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, όπου και εξασφάλισαν επίσημη παραδοχή για την παράνομη κοπή του δέντρου.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Δασών αναμένεται να προχωρήσει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες για καταγγελία που αφορά παράνομη υλοτομία δασικού δέντρου χωρίς άδεια από το Τμήμα Δασών’.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnlıne, ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, κ. Γιώτης Παπαχριστοφή, προέβη σε παραδοχή, λέγοντας ότι με δική του εντολή κόπηκε το δέντρο.

Παράλληλα, με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Porto Latchı, κ. Νέστορας Νεοφύτου, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι ‘ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, ενώ περνούσε από τον χώρο του εστιατορίου, παρατήρησε ότι ο ευκάλυπτος ήταν ξερός'. Και πρόσθεσε: 'Με ρώτησε εάν μπορεί να τον κόψει και του απάντησα 'ναι', καθώς ήταν ξερός‘.

Ο κ. Μακρής είπε ότι το Τμήμα Δασών δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιανού τη δικαιοδοσία ανήκε ο μεγάλος ευκάλυπτος, παρά την δημόσια παραδοχή του Δημάρχου ότι ήταν δημοτικός χώρος. Ο Περιφερειακός Διευθυντής του Τμήματος Δασών κ. Μακρής, πρόσθεσε ότι για να μπορέσει το Τμήμα να προχωρήσει σε νέα έρευνα και σε επιπρόσθετη καταγγελία για κλοπή, πρέπει να υπάρχει παράπονο από τον ιδιοκτήτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΤΣΙ: Μίλησε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Νέστορας Νεοφύτου σε σχέση με παράνομη κοπή αιωνόβιου δέντρου - ‘Δεν είχα ανάμειξη’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top