ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊο το παιδί που νοσηλεύεται με ’kawasakı‘ - ‘Συντριπτική μειοψηφία το φαινόμενο αυτό’

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊο το παιδί που νοσηλεύεται με ’kawasakı‘ - ‘Συντριπτική μειοψηφία το φαινόμενο αυτό’

Δύο από τα έξι περιστατικά που ανακοινώθηκαν σήμερα Κυριακή (10/05), αφορούν το δυόμιση ετών αγοράκι που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με συμπτώματα του συνδρόμου ‘kawasakı’, αλλά και τον πατέρα του συγκεκριμένου παιδιού.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δρ. Αβραάμ Ηλία, Διευθυντή του Παιδιατρικού Τμήματος, όπου και μας ενημέρωσε ότι η κλινική κατάσταση του παιδιού παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, τόσο εργαστηριακά όσο και κλινικά.

‘Επειδή υπήρχε μια υπόνοια και για COVID-19, μετά και από διάφορα δημοσιεύματα για συσχέτιση του συνδρόμου kawasakı με τον κορωνοϊό, επιμέναμε και κάναμε 3 φορές την εξέταση. Η τελευταία βρήκε θετική, πρόσθεσε ο Διευθυντής του Παιδιατρικού Τμήματος.

Επίσης, ο Δρ. Ηλία είπε ότι η θεραπεία έγινε έγκαιρα, όπως επίσης και θα δινόταν και άλλη θεραπεία αν δεν ανταποκρινόταν το παιδί, αλλά όλα βαίνουν καλώς.

Τέλος, σημείωσε ότι ‘δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά με κορωνοϊό θα αναπτύξουν και σύνδρομο kawasakı. Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται σε μία συντριπτική μειοψηφία‘.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top