ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος – Βαριά η ποινή που του επιβλήθηκε

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος – Βαριά η ποινή που του επιβλήθηκε

Στις φυλακές του ψευδοκράτους θα περάσει τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής του νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από καταδίκη του την Πέμπτη 14/5 από λεγόμενο «δικαστήριο».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ο νεαρός Α.Μ, το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου προσπάθησε να περάσει με το όχημά του από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, όπου μετά από έρευνα των κατοχικών αρχών, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών βάρους 246 γραμμαρίων.

Όπως μεταδίδουν στα κατεχόμενα ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει και δικάστηκε για την κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Το λεγόμενο «δικαστήριο» ανακοινώνοντας την απόφασή του ανέφερε το έγκλημα εισαγωγής ναρκωτικών που διαπράχθηκε από τον κατηγορούμενο προβλέπει μακροχρόνια ποινή φυλάκισης.

Επισημαίνοντας ότι τα εγκλήματα ναρκωτικών προκαλούν σοβαρές αναταραχές στην κοινωνία, ο ψευδοδικαστής τόνισε τον αρνητικό αντίκτυπο των ναρκωτικών στην κοινωνία, ειδικά μεταξύ των νέων.

 

Κρίνοντας ένοχο τον Α.Μ συμπλήρωσε ότι οι υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών είναι εγκλήματα που απειλούν τη δημόσια υγεία, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να επιβληθούν αποτρεπτικές και υποδειγματικές τιμωρίες κατά τέτοιων ν εγκλημάτων, θεωρώντας μεγάλη την ποσότητα των 246 γραμμαρίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top