ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Είχε προστριβές με την αδερφή του, αλλά όχι άγριους τσακωμούς – Ολοκληρώνεται ο φάκελος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Είχε προστριβές με την αδερφή του, αλλά όχι άγριους τσακωμούς – Ολοκληρώνεται ο φάκελος

Στα τελικά στάδια βρίσκεται η ολοκλήρωση του φακέλου που αφορά την τραγωδία στα Κλαυδιά Λάρνακας στις 5 Μαΐου, όταν η 21χρονη Μαρία Χάρπα έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από το στρατιωτικό τυφέκιο του αδερφού της Ηλία.

Εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν και θα σταλθεί ο φάκελος στη Νομική Υπηρεσία.

Για την ώρα παραμένει ερωτηματικό κατά πόσον ο 23χρονος ύποπτος, αδελφός της θανούσας θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία ή για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος είχε συχνά προστριβές με την αδερφή του αλλά όχι σε βαθμό που να προκαλέσουν ανησυχία στο περιβάλλον τους. Ούτε είχαν γίνει ποτέ καταγγελίες, αλλά ούτε υπάρχει καταγεγραμμένο ιστορικό άγριων τσακωμών μεταξύ τους.

Από τον βαλλιστικό έλεγχο στο στρατιωτικό τυφέκιο του 23χρονου που τελεί υπό κράτηση, αποδείχθηκε ότι όντως το όπλο είχε εμπλοκή. Οι εν λόγω εξετάσεις στο G3, με λίγα λόγια, ενισχύουν τον ισχυρισμό που πρόβαλε ο συλληφθείς από την πρώτη στιγμή.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο νεαρός σε κατάθεσή του είχε αναφέρει πως είχε αποκόψει με πένσα τα μπροστινά φρένα του αυτοκινήτου της αδερφής του. Είχε εξηγήσει πως το έκανε ως αντίποινα γιατί θεωρούσε πως την ίδια ημέρα του είχε ξεφουσκώσει τα λάστιχα του οχήματός του.

Αν δεν διαφοροποιηθούν άρδην τα δεδομένα, τότε αυτός που θα ξεκαθαρίσει στο τέλος κατά πόσον ο 23χρονος θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ή όχι, είναι ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top