ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα A’ Design Award & Competition, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό σχεδίου 2019 – 2020

Τα A’ Design Award & Competition, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό σχεδίου 2019 – 2020

Τα A’ Design Award & Competition, τα παγκοσμίως μεγαλύτερα και πιο ευρέως διαδεδομένα βραβεία σχεδιασμού ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό σχεδίου 2019 – 2020.

 

Το έργο Angel VII Private Residence από την Irini Papalouka Interior Architect αναγνωρίστηκε με το βραβείο A’ Design Award και επιλέκτηκε απο σεβαστους κριτές των βραβείων ανάμεσα σε χιλιάδες υποβληθέντα έργα, στην κατηγορία Ιnterior Space and Exhibition Design.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η δουλειά μας αναγνωρίστηκε για δεύτερη φορά από ένα από τους κορυφαίους Design διαγωνισμούς παγκοσμίως. Το ότι κερδίσαμε ακόμη ένα Α'Design Award είναι η υπέρτατη τιμή για εμάς και η απόδειξη των δυνατοτήτων, της δημιουργικότητας και του οράματος του design studio μας. Είναι επίσης απόδειξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του πελάτη, του designer και όλων των μελών της ομάδας στο να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό και όμορφο χώρο ο οποίος θα έχει διάρκεια στον χρόνο» λέει η Ειρήνη Παπαλουκά.

Το A 'Design Award είναι ένα βραβείο κύρους που απονέμεται σε κορυφαία designs που έχουν επιδείξει ένα υποδειγματικό επίπεδο μεγαλείου στο σχεδιασμό. Οι συμμετοχές στα A 'Interior Design Awards αξιολογούνται και κρίνονται ανώνυμα από μια μεγάλη επιτροπή κριτών. Aπό εξέχοντες ακαδημαϊκούς, σημαντικά μέλη του Τύπου και εδραιωμένους επαγγελματίες , ανά το παγκόσμιο. Τα υποψήφια designs ψηφίζονται βάση προκαθορισμένων κριτηρίων αξιολόγησης για να επισημάνουν μόνο τα κορυφαία έργα εσωτερικού σχεδιασμού. Εκτός από την επίτευξη κορυφαίων διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι νικητές του A 'Interior Design Award παρατίθενται στην World Design Rankings (worlddesignrankings.com), επισημαίνονται στην πλατφόρμα Design Classification (designclassifications.com) και παρουσιάζονται στο DesignMag.org που παραθέτει τα τα καλύτερα σχέδια από όλες οι χώρες σε όλους τους κλάδους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top