ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είναι ΑΥΤΟ που ίσως… ΜΕΤΡΗΣΕΙ και τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κύπρο σε άλλη ομάδα – Όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ

Τι είναι ΑΥΤΟ που ίσως… ΜΕΤΡΗΣΕΙ και τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κύπρο σε άλλη ομάδα – Όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέραμε νωρίτερα η Ομόνοια ήταν η ομάδα που επικοινώνησε από Κύπρο λίγο μετά που έγινε γνωστό ότι ο Φώτης Παπουλής δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα.

Διαβάστε: 

ΟΦΗ και ομάδα της BIG-6 της Κύπρου για Παπουλή – Η μεγάλη Κυπριακή ομάδα που του… ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ

Σημαντικό στοιχείο εάν θα παραμείνει στα Κυπριακά γήπεδα ο Φώτης Παπουλής έχει να κάνει ότι έχει την Κυπριακή υπηκοότητα και πως η δυνατότητα να δηλωθεί σε μία ομάδα ως Κύπριος, και όχι ως ξένος – κοινοτικός, ίσως τον ωθήσει να πάρει την απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα μας.

Εντούτοις, πριν την πληροφορία για Ομόνοια, είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Φώτης Παπουλής είναι στο στόχαστρο του ΟΦΗ.

Η ιστοσελίδα στην Ελλάδα www.gentikoule.gr που αναφέρεται σε θέματα ΟΦΗ αναφέρει σε δημοσίευμα με τίτλο «Θέμα: Όλα τα δεδομένα γύρω από τον ΟΦΗ και τον Φώτη Παπουλή» τα εξής:

«Ο Φώτης Παπουλής αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Το Gentikoule γράφει και αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα γύρω από τον αγαπημένο της εξέδρας του ΟΦΗ.

Μπορεί να αγωνίστηκε στον ΟΦΗ μόλις για 1,5 χρόνο ωστόσο αυτοί οι 18 μήνες σημάδεψαν την καριέρα του. Από το καλοκαίρι του 2012 όταν και αποχώρησε από τον ΟΦΗ για την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Παπουλής δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κόσμο του. Άλλωστε, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που τον έβγαλε στον “αφρό” με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις που αποτέλεσαν και το εφαλτήριο για την μεταγραφή του στην Κύπρο που τον καθιέρωσε στις καρδιές των οπαδών του Απόλλωνα.

Από το πρωί στην Κύπρο υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων που γράφουν για επιστροφή του στον ΟΦΗ κάτι που δεν είναι απίθανο όμως η αλήθεια είναι πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Ο ίδιος το έχει επαναλάβει πως αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για τον ΟΦΗ και μπορεί να βρίσκεται στα 35 όμως παραμένει ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που μπορεί να βοηθήσει με την προσωπικότητα του και την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει από τα παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την φανέλα του Απόλλωνα.

Ο ίδιος συνεργάστηκε στον Απόλλωνα με τον Περικλή Παπαπαναγή και δεν είναι κρυφό ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις καθώς είχαν άψογη συνεργασία στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτό είναι αρκετό για να επιστρέψει στον ΟΦΗ; Σαφώς και όχι όμως κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον καθώς η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη και δεν περνάει απαρατήρητη».

The post Τι είναι ΑΥΤΟ που ίσως… ΜΕΤΡΗΣΕΙ και τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κύπρο σε άλλη ομάδα – Όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top