ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Είχε διαφορές με το γιο, ‘πλάκωσε’ όμως τον 60χρονο πατέρα - ‘Έτην απόδειξη που έθελεν ο γιος σου’ του είπε και τον κτύπησε -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Είχε διαφορές με το γιο, ‘πλάκωσε’ όμως τον 60χρονο πατέρα - ‘Έτην απόδειξη που έθελεν ο γιος σου’ του είπε και τον κτύπησε -VIDEO

Με αποκλειστικό στόχο και σκοπό τη διαφάνεια και τη σωστή ενημέρωση, η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε οπτικό υλικό από κάμερα -τοποθετημένη έξω από υποστατικό- κατά το οποίο άνδρας φαίνεται να βιαιοπραγεί, σωριάζοντας άλλον άνδρα στο έδαφος και στη συνέχεια να επιβιβάζεται με άλλο άτομο σε αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Σκάψαμε λίγο βαθύτερα, επικοινωνήσαμε με πρόσωπο που βίωσε το περιστατικό και μας ανέφερε πολλές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα το συμβάν -που θυμίζει επίλυση διαφορών σε ταινία δράσης- εκτυλίχθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα έξω από καφετέρια στα Λύμπια, μόλις τη Δευτέρα (25/5) γύρω στις 22:00 το βράδυ.

Όπως ισχυρίζεται η πηγή μας, ο κύριος που σωριάστηκε στο έδαφος (μετά από χτύπημα και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΓΝ Λευκωσίας) είναι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω καφετέριας.

Σύμφωνα πάντα με ισχυρισμούς, ο υιός του ιδιοκτήτη καφετέριας είχε επισκεφτεί πριν από λίγο καιρό μηχανικό-ισιωτή για καποιες επιδιορθώσεις που χρειαζόταν το αυτοκίνητό του. Κατά την προσκομιδή του αυτοκινήτου στο γκαράζ ο υιός του ιδιοκτήτη της καφετέριας φέρεται να συμφώνησε όπως δώσει συγκεκριμένο ποσό στον μηχανικό-ισιωτή για τη διεκπεραίωση των εργασιών.

Μετά την ολοκλήρωση τους όμως, ο μηχανικός-ισιωτής -σύμφωνα με ισχυρισμούς που εκφράστηκαν στο ThemaOnline- προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις (η διαφορά ήταν περίπου 600 ευρώ). Ο υιός του ιδιοκτήτη του πρόσφερε το προσυμφωνημένο ποσό, τονίζοντας πως για τη διαφορά θα το συζητήσουν αργότερα ενώ ζήτησε και απόδειξη. Σύμφωνα πάντοτε με ισχυρισμούς ο μηχανικός-ισιωτής του είπε πως θα του παραδώσει ο ίδιος την απόδειξη. Στο διάστημα που μεσολάβησε, μαρτυρία που εξασφάλισε το ThemaOnline αναφέρει πως ο φερόμενος ως δράστης είχε απειλήσει τηλεφωνικά τον υιό του ιδιοκτήτη της καφετέριας μέχρι που φτάσαμε στο χθεσινοβραδινό.

Ο υπόπτος που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά τον 60χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας, αφού δεν πέτυχε τον υιό, φέρεται να αποφάσισε να ξεσπάσει στον πατέρα λέγοντας του μάλιστα ‘έτην απόδειξη που έθελεν ο γιος σου’ πριν τον χτυπήσει σωριάζοντας τον στο έδαφος. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας -χωρίς ωστόσο ευτυχώς να έχει κάτι το σοβαρό- ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου και η υπόθεση βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο της δύναμης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας :

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top