ΑΘΛΗΤΙΚΑ

TOP-10: Οι «αποκαλύψεις» του Μουντιάλ που έχασαν τον δρόμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

TOP-10: Οι «αποκαλύψεις» του Μουντιάλ που έχασαν τον δρόμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μία από τις νομοτέλειες που ακολουθούν τον μύθο των Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι τα φρέσκα ονόματα που κάνουν το break-out στην καριέρα τους. Μέσα από τρία ματς ομίλων ή και μερικά ακόμα στα νοκ-άουτ παιχνίδια, χωρίς εξαιρέσεις θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα πετύχουν το ξεπέταγμα από το μεσαίο επίπεδο, στην μεγάλη σκηνή, γύρω από την οποία πάντα παραμονεύουν οι κορυφαίοι σύλλογοι για να αποκτήσουν την επόμενη αποκάλυψη που θα προκύψει στον έναν μήνα της παγκόσμιας γιορτής του ποδοσφαίρου.

Το περασμένο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας πλησιάζει την επέτειο των δύο χρόνων από τη διεξαγωγή του κι αν μη τι άλλο συμπεριέλαβε ουκ ολίγους νέους «ήρωες», περιπτώσεις που βάσει απόδοσης στα παιχνίδια και προοπτικής φαινόταν πως σήμερα, δύο χρόνια μετά θα μιλάμε διαρκώς για αυτούς.

Για τους 10 παίκτες που ακολουθούν, όμως, αυτό δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνοια. Άλλοι έκαναν το βήμα παραπάνω με μια ακριβή μεταγραφή αλλά έμειναν μετέωροι, άλλοι πάλι φαίνεται πως έχασαν το «τρένο» για την καθιέρωσή τους στο ύψιστο επίπεδο. Κι άλλοι έχουν ακόμη το χρονικό περιθώριο στην καριέρα  τους, να επιστρέψουν καλώς εχόντων στο Μουντιάλ του Κατάρ με το status του παίκτη που ακόμα αναζητούν. Πάρτε θέση λοιπόν στο countdown του PlanetFootball και καταθέστε ελεύθερα τις όποιες ενστάσεις.

Γέρι Μίνα

Γέρι Μίνα

Έχοντας μόλις έξι μήνες στην Μπαρτσελόνα πριν την έναρξη του τουρνουά, ο Κολομβιανός έκλεψε τις εντυπώσεις με τα κρίσιμα γκολ του που τον ανέδειξαν στον πρώτο σκόρερ της στην πορεία μέχρι τους «8». Η Έβερτον ήταν τελικά η ομάδα που τον έκανε δικό της για 20 εκατ. τον Αύγουστο του 2018, αλλά η πρώτη του σεζόν στην Premier League κύλησε στην μετριότητα με το ρόλο του αναπληρωματικού. Φέτος πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεν κλονίστηκε με τον ερχομό του Κάρλο Αντσελότι, αλλά στα 26 του, η σύντομη πορεία στα Μπλαουγκράνα μετά την Παλμέιρας μοιάζει το μάξιμουμ σημείο που θα φτάσει στην καριέρα του.

The post TOP-10: Οι «αποκαλύψεις» του Μουντιάλ που έχασαν τον δρόμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top