ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πότε… ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος – Ο σχεδιασμός που… «ΠΑΙΖΕΙ» και το «ΑΓΚΑΘΙ»

Για πότε… ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος – Ο σχεδιασμός που… «ΠΑΙΖΕΙ» και το «ΑΓΚΑΘΙ»

Στο ένθετο «Γήπεδο» της Κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας «Πολίτης», πρωτοσέλιδο είναι ρεπορτάζ με πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, αυτό της σεζόν 2020-2021, με σημαντικές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το όλο ρεπορτάζ έχει ως εξής:

«Για το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου φαίνεται να κλειδώνει η επανέναρξη του κυπριακού πρωταθλήματος (2020/21), απόφαση που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά κατά την επόμενη ίσως εβδομάδα.

Όπως μας ανέφερε έγκυρη πηγή, μέχρι τότε ίσως ο μόνος αγώνας που θα εκκρεμεί να είναι ο τελικός κυπέλλου, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν επηρεάζει την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος της τελικής φάσης αφού το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στο ΓΣΠ.

Και μεσοβδόμαδα:

Για να γίνει κατορθωτή η ολοκλήρωση του κυπριακού πρωταθλήματος εγκαίρως αναμένεται να ορίζονται και παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ, ενώ από τη μεθεπόμενη σεζόν (2021-22) οι ομάδες θα μειωθούν και πάλι σε 12.

Σύμφωνα με τον όλο σχεδιασμό που αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες, ενώ οι άλλες δύο θα προκύψουν από τους αγώνες των πλέι οφ, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την κανονική περίοδο.

Το «αγκάθι»:

Ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν μερικές ή όλες οι κυπριακές ομάδες σε σχέση με την προετοιμασία τους είναι ότι δεν θα έχουν όλους τους νέους παίκτες έγκαιρα στις τάξεις τους.

Συγκεκριμένα, αν επιλέξουν να ενισχύσουν το δυναμικό τους με ποδοσφαιριστές των οποίων τα πρωταθλήματα επαναρχίζουν τον Ιούνιο, σημαίνει ότι αυτοί θα απουσιάζουν από σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Δεν είναι μόνο το ότι αυτή η κατηγορία ποδοσφαιριστών δεν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι να αρχίσουν προετοιμασία οι ομάδες μας.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι θα χρειαστούν μια περίοδο ξεκούρασης πριν πάρουν το αεροπλάνο για την Κύπρο».

The post Για πότε… ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος – Ο σχεδιασμός που… «ΠΑΙΖΕΙ» και το «ΑΓΚΑΘΙ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top