LIFESTYLE

MasterChef: Αφήνει αιχμές η Μάρλεν Γρυντάκη για τον Γιώργο Λασκαρίδη – VIDEO

MasterChef: Αφήνει αιχμές η Μάρλεν Γρυντάκη για τον Γιώργο Λασκαρίδη – VIDEO

Ημέρα απαιτητικής δοκιμασίας για την Μαριάννα Πουλμέντη στο Μaster Chef και στο επεισόδιο της Τρίτης με την καλή της φίλη, Μάρλεν Γρυντάκη να βρίσκεται μονίμως στο πλευρό της στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η νεαρή παίκτρια του MasterChef δεν έκρυψε την αντιπάθεια που τρέφει για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη μιλώντας στην κάμερα.

“Να είσαι δυνατή, αν φύγω, να μη σου λείπω, να τρως καλά” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη στην Μάρλεν Γρυντάκη, στο σπίτι του MasterChef, προσθέτοντας πως “έχω μιλήσει με τον Γιώργο. Θα είναι από πάνω μου εκείνος, θα είσαι και εσύ. Ο Γιώργος, επειδή είχα πάει για αποχώρηση με την Κατερίνα και κατάφερα εγώ και η Ντέμη να τη βγάλουμε έξω, πιστεύω ότι θα βγάλουμε όποιον το θέλει έξω αλλά δεν είναι έτσι”.

“Γενικά ο Γιώργος δεν θέλει τις γυναίκες, νομίζω, σε αυτό το παιχνίδι. Όλες και μένα. Έχει αναφέρει διάφορα” έσπευσε να απαντήσει, με τη σειρά της η Μάρλεν Γρυντάκη. “Ο Γιώργος θέλει να μας διώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Τα κορίτσια πιο πολύ. Εμένα από την αρχή μου το είχε δείξει μετά το κάλμαρε λίγο γιατί με είδε αγριεμένη και τα βρήκαμε κάπου στη μέση με τον Γιώργο. Άρχισα να εμπιστεύομαι τον Γιώργο και να θέλω να ‘μαι πιο κοντά του, από τη στιγμή που είναι και από την Κρήτη το παιδί, αλλά μετά ξαναέδειξε και άλλα στοιχεία που δεν ήταν και τόσο θετικά. Απομακρύνθηκα και σταμάτησα να πιστεύω σε εκείνον”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top