ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

Ταυτοποιήθηκε από την λήψη δειγμάτων DNA η σορός του νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε σε αποθήκη κτηρίου στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Νίκου Γεωργίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 29/05.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου                                                                                                                                         

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού κ. Ιωάννης Σωτηρίαδης ανέφερε πως το πτώμα ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο, ωστόσο η επιθυμία της οικογένειας του είναι να μην δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του.      

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο από την νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του πριν από περίπου τέσσερις μήνες και δεν κατέστη δυνατό να εξακριβώσουν τα αίτια ,λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι συγγενείς ελλειπόντων προσώπων- Την Τετάρτη 3/6 θα γνωρίζουν την ταυτότητά του

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι τώρα έχουν ως πιθανότερο σενάριο αυτό του ατυχήματος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top