ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΡΙΖΟΕΛΙΑ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυξημένη τροχαία κίνηση – Το ξεχασμένο ‘κόλπο’ για αποσυμφόρηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΡΙΖΟΕΛΙΑ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυξημένη τροχαία κίνηση – Το ξεχασμένο ‘κόλπο’ για αποσυμφόρηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ενημέρωσε λίγο μετά τις 17:00 (08/06) για την αυξημένη τροχαία κίνηση στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, λόγω επιστροφής πολιτών από την επαρχία Αμμοχώστου.

Στο σημείο, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, ενώ οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κρατούν αποστάσεις από άλλα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Πάντως, όπως σημειώνουμε και τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια μέθοδος για αντιμετώπιση της κίνησης που πολλοί οδηγοί ξεχνούν.

Υπενθυμίζεται πως -σύμφωνα και με παλιότερες επίσημες ενημερώσεις της Αστυνομίας - για την ομαλότερη διεξαγωγή της τροχαίας κυκλοφορίας στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, τα τελευταία τρία χρόνια, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών που επιστρέφουν από τις περιοχές των επαρχιών Αμμοχώστου και Λάρνακας προς την επαρχία Λευκωσίας, μέσω του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

 

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου στον κυκλικό κόμβο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται.

Καλούνται οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες, της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

*H κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top