ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε παίκτη από ΑΠΟΕΛ, παίκτες από Πάφο FC και όχι μόνο – Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές, ανανεώσεις και το τεχνικό επιτελείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήρε παίκτη από ΑΠΟΕΛ, παίκτες από Πάφο FC και όχι μόνο – Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές, ανανεώσεις και το τεχνικό επιτελείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αρκετές μεταγραφές έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΕΝΑΔ Πόλη Χρυσοχούς.

Η νέα διοίκηση της ομάδας υπό την προεδρία του πρώην παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλη Τσαγγαρίδη (Διαβάστε ΕΔΩ) κάνει τα… πάντα για να στελεχώσει όσο καλύτερα γίνεται το έμψχο δυναμικό της ομάδας του Γιαννάκη Σαμψών.

Πάμε να δούμε τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις της ομάδας με τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις, καθώς και το πως ειναι στελεχωμένο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Αυξέντη Ανδρέου.

Ο Αυξέντης την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ανδρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021:

Γενικός Αρχηγός: Θανάσης Αντωνίου
Προπονητής: Γιαννάκης Σαμψών
Τεχνικός Διευθυντής: Νεόφυτος Τούρος
Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης: Bogdanov Stoil
Αναλυτής: Χρίστος Τσαπατσούλης
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κυριάκος Αντωνίου
Φροντιστής: Ανδρέας Παπαχριστοδούλου

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Κωνσταντίνου Χριστοδούλου για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου μέσου Νικόλα Στυλιανού.

Ο Νικόλας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Κούρρη Ερήμης.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Ντάνιελ Λαμπριανού.

Ο Ντάνιελ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αφροδίτης Γεροσκήπου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γιώργου Πυργούδη,

Ο Γιώργος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλτιάδη Τάλας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Πολύβιου Πολυβίου.

Ο Πολύβιος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ποσειδώνα Γιόλου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Ανδρέα Κώστα για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Ανδρέας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Στάθη Ευσταθίου.

Για τον Στάθη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα. Την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Μάριου Καζακαίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Μάριος αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην ομάδα νέων Κ19 του ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από γεμάτες σεζόν ενώ έχει συμμετοχές τόσο με την Εθνική όσο και με την ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Youth League U19.

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει ότι κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Γιαννάκη Σαμψών, στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι ποδοσφαιριστές:

Stoil Bogdanov (για 11η συνεχόμενη σεζόν),
Χρίστος Παλατές (για 3η συνεχόμενη χρονιά, 5η συνολικά),
Λοίζος Φωτίου,
Alessandro Lares,
Manuel Goncalves,
Θεόδωρος Κοτζιάς,

καθώς επίσης και οι νεαροί,

Θωμάς Παπαευσταθίου
Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου,
Χρίστος Φιντογιάν,
Σάββας Παρασκευά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ομάδα παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα πλάνα του προπονητή μας και κρίθηκε ότι έχουν τα προσόντα και την ποιότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.

The post Πήρε παίκτη από ΑΠΟΕΛ, παίκτες από Πάφο FC και όχι μόνο – Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές, ανανεώσεις και το τεχνικό επιτελείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top