ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

‘Έτοιμοι για καλοκαιρινές βραδιές στο Imperial Chinese Restaurant στη Λευκωσία;

‘Έτοιμοι για καλοκαιρινές βραδιές  στο Imperial Chinese Restaurant στη Λευκωσία;

Το Imperial Chinese Restaurant στη Λευκωσία έβαλε τα καλοκαιρινά του και ετοιμάστηκε να μας υποδεχτεί στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό του χώρο για δροσερά καλοκαίρια με άρωμα ανατολής.

To μενού του εστιατορίου διαθέτει όλες τις κινέζικες και ταϋλανδέζικες επιλογές που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις.
Το Ιmperial Chinese Restaurant βρίσκεται στην οδό Πορφύριου Δικαίου 14, στην Έγκωμη, κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε παράδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Το Imperial Chienese θεωρείται μία στυλάτη value for money επιλογή!


Στο μενού, παράλληλα με τις άριστης ποιότητας κινέζικες και ταϋλανδέζικες επιλογές, υπάρχει και ποικιλία γεύσεων shisha οι οποίες έρχονται να δώσουν μια διαφορετική νότα στην εμπειρία γεύσης του Imperial Chinese Restaurant. Μεταξύ άλλων μπορείτε να δοκιμάσετε το υπέροχο κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, το γνωστό κοτόπουλο με λεμονάτη σάλτσα, την αρωματική πάπια Πεκίνου, και να δοκιμάσετε και τα δροστιστικά signature cocktails του εστιατορίου.


Πάμε λοιπόν, στο ‘’ψητό’’ που αφορά και τα διάφορα πιάτα από σούσι που προσφέρει το μαγαζί. Γευστικές επιλογές, όπως το Crispy California που συνοδεύεται από Crab Stick, Sweet Chili Mayonnaise, Avocado, Cucumber και Tempura Flakes, τα Philadelphia Salmon που περιέχουν Salmon, Cream Cheese, Avocado και Black Sesame, αλλά και τα Prawn Tempura Roll τα οποία είναι Tempura Prawn με Avocado, Fig Sauce και Tempura Flakes καθώς και ποικιλία από platters σούσι για την παρέα.


Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό, νέα παιδιά, γεμάτα αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις λαχταριστές αυτές επιλογές σε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό περιβάλλον.


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22 313960

Facebook page: https://www.facebook.com/ImperialChineseNicosia

Instagram account: @imperial_chinese_nicosia

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top