ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, η αντιπρόταση του Τάμαρι και… η απάντηση – Ούτε τα μισά για Νικόλα Ιωάννου!

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, η αντιπρόταση του Τάμαρι και… η απάντηση – Ούτε τα μισά για Νικόλα Ιωάννου!

Δηλώσεις στον Active έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις περιπτώσεις Τάαμαρι και Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς και Νότιγχαμ Φόρεστ αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Τάμαρι και Ιωάννου: «Στο ενδεχόμενο που δεν συμφωνήσει ο ΑΠΟΕΛ με τον Τάμαρι, τότε τον Δεκέμβριο θα μιλήσουν με τον πατέρα και τον μάνατζερ του. Αυτό λέει το δημοσίευμα στην Ελλάδα. Έγινε μία πολύ καλή πρόταση στον Τάμαρι από εμάς και αυτό το πράγμα, μας βάζει σε μία μορφή υπέρβασης σε σχέση με το τι πράττουμε με τους άλλους παίκτες. Ο ίδιος μας είπε πως θα απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Η επέκταση αφορούσε για δύο χρόνια και ο παίκτης αντιπρότεινε για ένα. Θα δούμε. Πριν από πέντε μέρες υπήρξε μία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου και της Νότιγχαμ για τον Ιωάννου, η οποία δεν συνάδει με τον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι εκεί. Ως ΑΠΟΕΛ δεν έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, ώστε να συζητήσουμε για τον Τάμαρι. Η πρόταση για τον Ιωάννου, δεν φτάνει ούτε το μισό από αυτά που ζητάμε».

Για το αν υπάρχει όντως ρήξη στις σχέσεις ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού: «Δεν ισχύει ότι ψυχράθηκαν οι σχέσεις μας. Από το 2017 και με την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον Ολυμπιακό. Δεν στέκει αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε ανταλλάξει επιστολές πάρα πολλές φορές».

Για τον Αμπομά: «Μόνο για τον Μιγκέλ Σίλβα μπορώ να επιβεβαιώσω. Θα συμφωνήσουμε μέχρι την Τρίτη-Τετάρτη. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε άλλα ονόματα».

Για τους τερματοφύλακες: «Έγινε μία συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για διετή δανεισμό του Μιχαήλ. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσε να μην ισχύει. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του. Ο Αστέρας είπε πως δεν έχει πρόβλημα κι έτσι ο Μιχαήλ θα πάει στον Ολυμπιακό. Δεν τέθηκε θέμα ένταξης του στον ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά στον Βάτερμαν, έχει μια διαφορετική υπόσταση, όπως επίσης και ο Αλωνεύτης. Ο Βάτερμαν βρισκόταν πέντε χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και αξίζει τον σεβασμό όλων μας για όλα όσα πρόσφερε. Υπήρχαν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και μέχρι να προκύψει πλήρης συμφωνία, δεν θα τον αποχαιρετήσουμε. Δεν γνωρίζω αν συμφώνησε με τον Ερμή, και για εμάς δεν έκλεισε το κεφάλαιο Βάτερμαν. Περιμένουμε. Είναι διάφορα πράγματα που πρέπει να γίνουν».

Για τον Χαλένιους: «Συζητάμε και όλα είναι ανοικτά. Θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είμαστε κοντά».

Για τους Σάβιτς και Βούρο: «Έχουν άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου. Αν δεν βρουν ομάδα μέχρι τότε, θα επιστρέψουν».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Δεν υπέγραψε ακόμα, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Δεν αλλάζει αυτό που είπε ο πρόεδρος για τον Αργεντινό».

The post Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, η αντιπρόταση του Τάμαρι και… η απάντηση – Ούτε τα μισά για Νικόλα Ιωάννου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top