ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO)

Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO)

Οι Καταλανοί πέρασαν με 4-1 από την έδρα της, φορμαρισμένη, Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν ξανά στο -4 από τη Ρεάλ

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-4

Γήπεδο: Estadio de la Cerámica

Όσο ζει ελπίζει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πέτυχαν μεγάλο διπλό με 4-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και βρέθηκαν και πάλι στο -4 από τη Ρεάλ, ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα της από εδώ και πέρα. Χαμένο έδαφος στη μάχη για το σεντόνι για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Άλμπα έκανε την κίνηση και το γύρισμα από αριστερά και ο Τόρες προσπαθώντας να προλάβει τον Γκριεζμάν, πέτυχε αυτογκόλ αλλά στο 13’ ο Αλκάθερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα και έστρωσε στον Καθόρλα που έκανε το σουτ από αριστερά. Ο Τερ Στέγκεν έσωσε αλλά ο Χεράρδ Μορένο με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-1.

Στο 15’ ο Ασένχο έσωσε με τα πόδια το πλασέ του Σουάρες από αριστερά και στο 17’ ο Μορένο μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Μπαρτσελόνα αλλά σούταρε στο πλαϊνό δίχτυ.

To ματς είχε απίθανο ρυθμό και στο 20’ ο Μέσι έκανε μαγική ενέργεια, άνοιξε αριστερά στον Σουάρες που πλάσαρε με τη μία, με το δεξί κι έκανε το 1-2. Μάλιστα με αυτό το γκολ ο Ουρουγουανός έγινε ο 3ος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, πίσω από τους Μέσι και Θέσαρ και μαζί με τον Κουμπάλα.

Στο 38ο λεπτό ο Βιδάλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Ασένχο και στο 44’ ο Μέσι πάτησε όμορφα στον Γκριεζμάν που με φοβερό πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 458ο λεπτό ο Σουάρες βγήκε τετ α τετ με τον Ασένχο αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 66’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ είπε όχι και σε σουτ του Βιδάλ.

Και στο 69ο λεπτό ο Σέρχι Ρομπέρτο σέντραρε από δεξιά και ο Μέσι πλάσαρε για το 1-4 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στο 81’ ο Μπρεθγουέιτ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ασένχο και στο 87’ o Φάτι έκανε το 1-4 με παλσέ. Στο 90+1′ ο Μέσι έκανε το σουτ από δεξιά αλλά είδε τον Ασένχο να λέει όχι και στο 90+3′ το φάουλ του Μέσι βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπρέθγουεϊτ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ασένχο πραγματοποίησε μυθική επέμβαση.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Γασπάρ, Αλμπέρτο Μορένο, Τόρες, Καθόρλα (56’ Τριγέρος), Ιμπόρα (46’ Μπρούνο Σοριάνο), Τσουκβουέζε, Ανγκισά, Αλκάθερ (36’ Μπάκα, 70’ Νίνιο), Χεράρδ Μορένο (46’ Μόι Γκόμεθ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Τερ Στέγκεν, Πικέ (82’ Αραούχο), Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Λενγκλέ, Σεμέδο (60’ Ράκιτιτς), Βιδάλ, Μπούσκετς (73’ Μπρεθγουέιτ), Μέσι, Σουάρες (60’ Πουτς), Γκριεζμάν (73’ Φάτι)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Aek365.org

The post Διπλό ελπίδας για την Μπαρτσελόνα (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top