ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΖ Ζακακίου σχετικά με τη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Λεμεσού και σας είχαμε ενημερώσει για αυτή πιο πριν.

Διαβάστε: 

ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λεμεσού συνάντηση με τον Δήμαρχο κύριο Νίκο Νικολαΐδη, με τους Δημοτικούς συμβούλους, κύριο Λοΐζο Μαυρουδή και Γιώργο Επαμεινώνδα, πρόεδρο ΑΕΖ, Στέλιο Χρίστο, όπως τον κοινοτάρχη Ζακακίου, Ανδρέα Δημητριάδη, καθώς και τον κύριο, Άκη Λεβεντη, και τον κύριο Αύγουστη εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού, παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού.

Η συνάντηση ήταν πολύ επικοδομητική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους που παρευρέθηκαν για την κατανόηση τους για τη μεγάλη τρύπα που λέγεται κοινοτικό στάδιο Ζακακίου και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το αδύνατο δυνατό έτσι το γήπεδο έδρα της ομάδας μας, ΑΕΖ, θα πληρεί τις προδιαγραφές και έτσι θα είναι έτοιμο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος».

 

The post Τι έγινε στη συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού με θέμα… γηπεδικό – Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top