ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Πράσινο φως για μισθολογική ανέλιξη αστυνομικών - πυροσβεστών

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Πράσινο φως για μισθολογική ανέλιξη αστυνομικών - πυροσβεστών

Πράσινο φως άναψε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη (15/7) σε ένα ζήτημα που απασχολούσε Αστυνομικούς και Πυροσβέστες αρκετά χρόνια και δεν είναι άλλο από τις προοπτικές ανέλιξης στις μισθολογικές κλίμακες.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη ανέφερε ότι 'με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου διορθώνεται η διάκριση ανέλιξης στις κατώτερες μισθολογικές κλίμακες αστυνομικών, πυροσβεστών και ειδικών αστυνομικών που διορίστηκαν πριν 7/02 κ αυτούς μετέπειτα. Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο για την υπεύθυνη στάση και την υπομονή μέχρι να αποκατασταθεί η ισονομία'.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία με σχετική ανάρτηση, εκφράζει την ευχαρίστηση της που 'επιτέλους ένα χρονίζον ζήτημα (2002) που αφορά τη μισθολογική ανέλιξη αστυνομικών, πυροσβεστών και ειδικών αστυνομικών, με τη συνδρομή της Κυβέρνησης, της Ηγεσίας της Αστυνομίας και του Συνδέσμου Αστυνομίας, οδεύει προς οριστική επίλυση'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top