ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρανομούσε με τροποποιημένο όχημα ο 27χρονος -Η δικαστής τον έστειλε φυλακή και του… κατέστρεψε το αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρανομούσε με τροποποιημένο όχημα ο 27χρονος -Η δικαστής τον έστειλε φυλακή και του… κατέστρεψε το αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτοφανής απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας σε βάρος 27χρονου Ελληνοκύπριου.

Του Φάνη Μακρίδη

Πέραν από 30ήμερη ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε από την δικαστή Δώνα Κωνσταντίνου, την Τρίτη (21/07) βίωσε την καταστροφή του τροποποιημένου οχήματός του, φωτογραφίες του οποίου παρουσιάζουμε στο παρόν ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, η δικαστής κατέληξε στην ετυμηγορία να καταστραφεί το όχημά του, καθώς αυτό έφερε τέτοιες μετατροπές που καθίστατο εκτός νόμου.

Ο 27χρονος Ελληνοκύπριος είχε εντοπιστεί από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας τον Δεκέμβριο του 2019. Τα μέλη της δύναμης που τον σταμάτησαν για έλεγχο διαπίστωσαν ότι οδηγούσε παράνομα καθώς του είχε αποστερηθεί η άδεια οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητό του δεν είχε πιστοποιητικό ασφάλειας.

Διαπιστώθηκε, ακόμη, ότι το όχημά του έφερε μετατροπές. Η Αστυνομία το δέσμευσε και μετά από διευθετήσεις αυτό εξετάστηκε από το Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΕΜΟ) του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ).

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το εν λόγω όχημα μάρκας Mitsubishi Colt είχε άλλο καπό, δεν είχε καταλύτη, το κιβώτιο ταχυτήτων είχε μετατραπεί από αυτόματο σε χειροκίνητο, ο αριθμός μηχανής έλειπε, ενώ υπήρχαν μετατροπές και στο χειρόφρενο.

Στις 11 Ιουνίου η δικαστής αποφάσισε όπως αποστερηθεί εκ νέου η άδεια οδηγού στον 27χρονο, αυτή τη φορά για περίοδο τεσσάρων μηνών, αλλά και η άμεση φυλάκισή του για περίοδο 30 ημερών. Πέραν τούτου διέταξε την κατάσχεση και την καταστροφή του οχήματός του, απόφαση που εκτελέστηκε την Τρίτη (21/07) κατόπιν των απαραίτητων διευθετήσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top