ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που φέρεται να ασκούσε βία σε γυναίκα – VIDEOS

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που φέρεται να ασκούσε βία σε γυναίκα – VIDEOS

Εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που φέρεται να ασκούσε λεκτική και σωματική βία εναντίον αλλοδαπής γυναίκας, που ακούμε σε ηχητικό βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρo του διαδικτύου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως πριν από λίγη ώρα (13:20 - 29/07) εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο και αυτή την στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να μιλήσουν μαζί με το ‘θύμα’, ενώ ανέφερε πως είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση την οποία η Αστυνομία θα αντιμετωπίσει με πάσα σοβαρότητα.

Την ίδια ώρα ο κ. Ανδρέου δήλωσε πως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες από το βράδυ της Τρίτης (28/07), όταν έφθασε στα χέρια της μετά από πληροφορία το συγκεκριμένο βίντεο.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ανδρέου:

Σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα που αναρτήθηκαν στην εν λόγω σελίδα, Ελληνοκύπριος ακούγεται να ασκεί λεκτική και σωματική βία σε αλλοδαπή γυναίκα, για τον λόγο ότι μετέβη σε φούρνο για να συναντήσει τρίτο πρόσωπο.

Δείτε τα εν λόγω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top