ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανιέρος: «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και χωρίζεις επειδή…» – Τι είπε για διαιτησία, ενίσχυση και όχι μόνο

Φανιέρος: «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και χωρίζεις επειδή…» – Τι είπε για διαιτησία, ενίσχυση και όχι μόνο

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα ντέρμπι:  «Δεν είναι σωστή για εμένα. Βλέπουμε ότι υπάρχει πρόβλημα γενικά με τον κορωνοϊό. Παντού έχουμε πρόβλημα. Ευελπιστώ να μην συνεχιστεί γιατί δεν μπορέσουμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα. Φάσκουμε και αντιφάσκουμε όλους αυτούς τους επιδημιολόγους που διαφωνούν και μεταξύ τους. Αν πάς στο γήπεδο και κάποιος έχει κορωνοϊό τότε θα γίνει, θα κάνουν ιχνηλάτησε σε 500 άτομα»;.

Γιατί είπατε πριν ότι ίσως να μην μπορέσουμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα;
  «Δυστυχώς αυξάνονται τα κρούσματα. Το πρώτο που θα το πληρώσει είναι ότι το ποδόσφαιρο καθώς πάει εκεί ο περισσότερος κόσμος. Πρέπει να βρεθεί και λύση με τα τηλεοπτικά».

Για τη διαιτησία:
 «Να επενδύσουμε στους δικούς διαιτητές. Να πιάσουν τους δέκα κορυφαίους να τους κάνουν επαγγελματίες. Πρέπει αμέσως να γίνουν επαγγελματίες οι καλύτεροι και θα είναι ένα μέτρων για αποτροπή λαθών. Αυτοί που δεν θα γίνουν επαγγελματίες να είναι προσεκτικοί για να γίνουν και αυτοί. Να είναι επαγγελματίες ανά δύο χρόνια και να ανανεώνεται ο κατάλογος».

Για την Επιτροπή Διαιτησίας:
 «Να μπουν Κύπριοι στις καίριες θέσεις καθώς ξέρουν τους Κύπριους διαιτητές. Είναι λάθος να υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής. Η προκατάληψη πρέπει να τελειώσει. Να είναι επαγγελματίας και αυτός που είναι εκεί. Είδαμε διαφορά με τους ξένους; Πρέπει να επενδύσουμε στους διαιτητές, να γίνουν επαγγελματίες, να ξυπνούν και να πηγαίνουν δουλειά στην προπόνηση, όχι να πηγαίνουν στην Cyta, στην ηλεκτρική και όπου αλλού δουλεύουν. Όταν ξέρεις ότι θα παίρνεις μισθός, 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα θα είσαι καλός και ούτε τηλέφωνο θα απαντάς».

Ήταν πεταμένα λεφτά από την ΚΟΠ;
 «Δεν φταίει η ομοσπονδία. Δοκιμάσαμε. Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και χωρίζεις επειδή δεν πήγε καλά. Δεν είδαμε διαφορά, δεν έβγαλαν 15 διαιτητές όπως ήθελαν. Δεν έχω εγώ τώρα νεαρούς διαιτητές και βγάζουν όποιον και όποιον αναγκαστικά».

Ο Ερμής τι γίνεται;
 «Πάμε με σταθερά βήματα. Δεν θέλω να πέσω στην παγίδα. Προσέχω με τα συμβόλαια. Ήρθα και αυτή η τιμωρία από την UEFA. Πρέπει να συνεχίζουμε συνεσταλμένα και να προσέχουμε τις κινήσεις μας».

Ακόμα πόσες μεταγραφές θα κάνετε;
 «Δεν επεμβαίνω, ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ θα δω στα τελευταία φιλικά τι γίνεται. Μου άρεσαν οι ποδοσφαιριστές αλλά δεν έγιναν ακόμα ομάδα. Θα μπουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε στόπερ, έκανα ακραίο επιθετικό και έναν επιθετικό».

Που θέλετε να δείτε τον Ερμή του χρόνου;
 «Αυτή την χρονιά θέλω να μείνουμε στην κατηγορία και αν είμαι και του χρόνου θα βάλουμε πιο ψηλούς στόχους».

Για τον Αΐρτον:
 «Έχει ποιότητα αλλά είναι ανέτοιμος. Έχει βαρύ όνομα και θα του δώσω ευκαιρία».

The post Φανιέρος: «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και χωρίζεις επειδή…» – Τι είπε για διαιτησία, ενίσχυση και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top