ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε αστυνομική μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο και αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε αστυνομική μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο και αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (06/08), στην οδό Διαγόρου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.00 το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός, αφού πρώτα ο οδηγός του το είχε σταθμεύσει στο σημείο και κατέβηκε από αυτό.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου, και πιο συγκεκριμένα, χτύπησε στο πλαινό καθρεφτάκι του οχήματος.
 
Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. 
 
Ο οδηγός της μοτοσικλέτα (ιδιώτης), είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.
 
Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας την μαζί του και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.
 
Ακολούθως, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες και δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις στη σκηνή ολοκληρώθηκαν και το λεωφορείο βρίσκεται στη φύλαξη της και θα τύχει εξέτασης από αρμόδια Αρχή.
 
Αναμένεται στη συνέχεια να ληφθεί κατάθεση από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτας, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top