LIFESTYLE

Χρήστος Μενιδιάτης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Δεν σε ξεχνάμε ποτέ»

Χρήστος Μενιδιάτης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Δεν σε ξεχνάμε ποτέ»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του, που “έφυγε” πριν οκτώ χρόνια από τη ζωή, έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτε δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε! Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης ..ευτυχισμένων στιγμών.

Τα εκανες ολα όπως ήθελες και τελικά τα εκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς….. να σαι καλά εκεί που είσαι ….», έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης…

Ο καλός του φίλος, ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε στο Instagram: «Χρήστο μου αγαπημένε αν εξαιρέσεις την…φυσική ( σωματική) απώλεια (η οποια παντα θα μας πονάει) ενός τέτοιου γίγαντα όπως ήτανε ο πατέρας σου – και δεν αναφέρομαι μόνο στο όνομά του και στα μουσικά ταλέντα του αλλά στη στάση ζωής και στη σοφία του, στις αρχές και την προίκα των αρετών της ψυχής του με την οποία σας μεγάλωσε – να ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ !!!!

Εσύ θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου με τον ίδιο τρόπο και τις ιδιες αρχές και με την ίδια ψυχή κι αυτά τα παιδιά τους επίσης με τον ίδιο τρόπο…οπότε η ψυχή του συνεχίζει την ύπαρξή της για πολλές πολλές γενιές ! Να σαστε ολοι καλά φίλε μου !».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top