ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδι-«παγίδα» για τον Απόλλωνα, αλλά είναι το φαβορί για την πρόκριση – Έτοιμος για το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για ομίλους!

Παιχνίδι-«παγίδα» για τον Απόλλωνα, αλλά είναι το φαβορί για την πρόκριση – Έτοιμος για το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για ομίλους!

Είναι το φαβορί για την πρόκριση και θέλει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλωνας, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (27/08, 19:00) υποδέχεται στο ΓΣΠ τη Σαμπουρτάλο Τιφλίδας σε ένα ματς-“παγίδα”.

Το χαρακτηρίζουμε έτσι, γιατί πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι χωρίς – μάλιστα – παρουσία κόσμου στις εξέδρες, στο οποίο ο νικητής θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του γι΄ αυτό το παιχνίδι και άπαντες στο Κολόσσι έχουν αντιληφθεί τη σημασία του και τους… τριγμούς που θα προκαλέσει στο “οικοδόμημα” του Απόλλωνα, τυχόν αναπάντεχο “στραπάτσο” από τους Γεωργιανούς. Γι΄ αυτό και η νίκη-πρόκριση είναι μονόδρομος για τους “κυανόλευκους” ας είναι και με… “μισό” μηδέν.

Το ιδανικό βέβαια θα είναι η νίκη να συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση, αλλά αυτή την εποχή και μετά από σχεδόν πεντέμισι μήνες χωρίς επίσημα παιχνίδια λόγω κορωνοϊού, αυτό που πρωτίστως μετράει είναι η ουσία, δηλαδή το αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Η προετοιμασία της Λεμεσιανής ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/08) στο ΓΣΠ και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ουσιαστικά καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, έχοντας φυσικά προηγουμένως “ακτινογραφήσει” την Σαμπουρτάλο.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Κύπριος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία αποκλείστηκαν οι τραυματίες Πέδρο και Βασιλείου, όπως και ο Ενσούε, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Χάμπος Κυριάκου, Μπένσοπ και Αγκίρε που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, τουλάχιστον σε πρόσωπα, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα, όπου ο Απόλλωνας παραχώρησε ισοπαλία 1-1.

Αναγκαστικά, πάντως, θα γίνουν δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού οι Πέδρο και Βασιλείου που ήταν βασικοί στο ματς με την ομάδα της Κατωκοπιάς, τέθηκαν νοκ-άουτ…

The post Παιχνίδι-«παγίδα» για τον Απόλλωνα, αλλά είναι το φαβορί για την πρόκριση – Έτοιμος για το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για ομίλους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top