LIFESTYLE

Κουτσόπουλος – Μπαλάφας: Η ιστορία μέσα από την οποία απάντησε στον Μπαλάφα ο διάσημος chef

Κουτσόπουλος – Μπαλάφας: Η ιστορία μέσα από την οποία απάντησε στον Μπαλάφα ο διάσημος chef

Viral στα social media έχει γίνει η απόφαση του chef Λεωνίδα Κουτσόπουλου, να κόψει τον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samana Festival, εξαιτίας της πολυσυζητημένης ανάρτησης του για τον κορωνοϊό, την χρήση μάσκας, το 5G και το εμβόλιο.

Η πολυσυζητημένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα, μεταξύ άλλων, μιλούσε για την άρνησή του να αποδεχθεί την μάσκα ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό, αφήνοντας αιχμές για το εμβόλιο του Gates, αλλά και για την σχέση της πανδημίας με το 5G.

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα:

Τα ξημερώματα της Τρίτης (25/8), όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε εμμέσως, με μια ιστορία από την "νιότη του", μιλώντας για ευθύνη των πράξεων, αλλά και για την ευθύνη που έχουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, «αχόρταγοι εραστές» της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε…

Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη «μίνι» παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο «δίτροχο » βέλος μου…

Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο…

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ένα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. ‘Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…?

Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμείς να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως «διοργανωτές» οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί.
Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή…

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top