LIFESTYLE

Εσύ στον κόσμο σου: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Εσύ στον κόσμο σου: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο τρίτος κύκλος της κυπριακής αισθηματικής κομεντί του ΑΝΤ1 «ΕΣΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!» επιστρέφει τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου στις 21.20, με τους πρωταγωνιστές που αγαπήσατε αλλά και με νέα πρόσωπα!

Η ιστορία αρχίζει έξι μήνες μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου…

Ο επικίνδυνος Γιώργος Ηροδότου, μετά την επίσκεψή του στο σπίτι Άγγελου και Δάφνης και τον καυγά που προηγήθηκε με τον Άγγελο, έχει εξαφανιστεί. Η κοπέλα του Μελίνα εμφανίζεται ξαφνικά ζητώντας εξηγήσεις για την εξαφάνιση του, δείχνοντας στην οικογένεια Χριστάκη ένα βίντεο από τον καυγά που τραβήχτηκε τυχαία από κάποιον περαστικό. Λίγα λεπτά μετά, δύο αστυνομικοί με πολιτικά συλλαμβάνουν τον Άγγελο, ως ύποπτο για την υπόθεση της εξαφάνισης κι ο πατέρας του Λοΐζος, προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει τον άλλο του γιο, τον Χρίστο, που είναι αστυνόμος, για να του πει ότι έχουν συλλάβει τον Άγγελο. Όμως ο Χρίστος βρίσκεται με το κορίτσι του, τη Βίκη, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης της. Για να αφοσιωθεί πλήρως στη Βίκη, ο Χρίστος κλείνει τα κινητά τους, για να μην τους ενοχλήσει κανείς.

Ο Λοΐζος επικοινωνεί με τον Νίκο Νικολή, λοχία της αστυνομίας, που ανήκει στην ομάδα του Χρίστου και τον ενημερώνει για τη σύλληψη του Άγγελου. Στο μεταξύ, το βίντεο με τον καυγά έχει ήδη φτάσει στα χέρια της αστυνομικής ομάδας του Χρίστου. Ο Νίκος, ο Μάικ και η Αθηνά βλέπουν το σχετικό βίντεο και όταν μαθαίνουν για τη σύλληψη του Άγγελου, είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για απαγωγή. Στο μεταξύ έρχεται στο αρχηγείο πληροφορία για συνομιλίες από ασύρματο, που αναφέρονται σε παγίδευση αυτοκινήτου από drone με σκοπό να προκαλέσουν δυστύχημα με φορτηγό. Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο του Χρίστου, ότι δηλαδή κάποιοι προσπαθούν να τον δολοφονήσουν και, καθώς δεν τον βρίσκουν στα τηλέφωνα, φεύγουν για την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκε το σήμα των ασυρμάτων. Ωστόσο, οι δυο ψεύτικοι «αστυνομικοί» οδηγούν τον Άγγελο σε ένα ξωκλήσι όπου τον περιμένει ένας … «μοναχός» για να τον προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει ο αδελφός του…

Καθώς ο Χρίστος και η Βίκη δεν έχουν επικοινωνία με κανέναν, το σχέδιο κάποιων αγνώστων να προκαλέσουν δυστύχημα εξελίσσεται όπως σχεδιάστηκε. Το φορτηγό κόβει το δρόμο στον Χρίστο και το αυτοκίνητό του ανατρέπεται στα χωράφια. Εκεί θα τους βρουν πρώτες η Δέσπω και η Μέλπω και καθώς η Μέλπω είναι νοσοκόμα, θα βοηθήσει την κατάσταση, ιδιαίτερα της Βίκης, η οποία είναι έγκυος.

Όλα όσα συμβαίνουν μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί από την ίδια πηγή κακού, τον μεγάλο παράγοντα Αντρέα Ιωαννίδη. Η Άλμα, στην προσπάθειά της να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά συναντιέται με τον Θεόφιλο Ακρίτα, έναν βετεράνο αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με τις ύποπτες δραστηριότητες του Ιωαννίδη, αλλά σταμάτησε και παραιτήθηκε από την αστυνομία, όταν σκοτώθηκε η μεγάλη του κόρη σε δυστύχημα, κάτω από ύποπτες συνθήκες. Ο Ακρίτας αρνείται να συνεργαστεί με την Άλμα, γιατί φοβάται για τη ζωή της Αθηνάς, της δεύτερης του κόρης, η οποία είναι αστυνομικός στην ομάδα του Χρίστου. Η Άλμα όμως επιμένει, λέγοντάς στον Ακρίτα ότι αυτή τη φορά, στον αγώνα για να ξεσκεπαστεί ο Ιωαννίδης έχουν … ισχυρούς συμμάχους από το εξωτερικό.

Στη διάρκεια όλων αυτών των γεγονότων, ο Ναπολής κάνει διακοπές με την κοπέλα του Σύλβια και την αδελφή της Ελίνα στο Παραλίμνι. Η Ελίνα εξερευνά το βυθό, ενώ ο Ναπολής και η Σύλβια …παίζουν στα ρηχά. Ο Ναπολής δέχεται τηλεφώνημα από τους συναδέλφους του ότι πρέπει να σπεύσει στη Λευκωσία και επειδή η Ελίνα είναι στο βυθό, αναγκάζεται να αφήσει τη Σύλβια εκεί για να την περιμένει να βγει. Η Ελίνα βρίσκει στο βυθό κάτι που την τρομάζει και προσπαθεί με αγωνία να βγει στη στεριά.

Παράλληλα ο Δημήτρης και η Μαρία μετά τον καυγά που είχαν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, λόγω της ζήλειας της Μαρίας για την Ελίνα, είναι χωρισμένοι. Η Μαρία είχε ωστόσο εγκλωβιστεί  στην Ιταλία λόγω της πανδημίας για αρκετούς μήνες. Σε μια παραλία στο Παραλίμνι το ζευγάρι προσπαθεί να καλύψει το χαμένο χρόνο και να λύσει την παρεξήγηση, αποκαλύπτοντας ο ένας στον άλλο τι ένιωσαν και τι πραγματικά συνέβη λίγο πριν φύγει η Μαρία για Ιταλία. Τη συζήτηση διακόπτουν απότομα οι τρομαγμένες φωνές της Ελίνας μέσα από τη θάλασσα…

Την ίδια ώρα και καθώς η Σύλβια περιμένει την Ελίνα να βγει στη στεριά, κάποιος τη σπρώχνει παρασύροντάς την μαζί του μέσα στη θάλασσα.

Εσύ… στον κόσμο σου ΙΙΙ, από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και Δευτέρα – Πέμπτη στις 21.20!

Σενάριο: Κωνσταντίνος Οδυσσέως

Σκηνοθεσία: Βάσος Βάσου.

Διεύθυνση παραγωγής: Πέτρος Νικολάου.

Πρωταγωνιστούν: Δώρα Κακουράτου, Ηράκλης Γιωργαλλής, Ευτύχιος Πουλλαϊδης, Ανδρέας Τσουρής, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Έλενα Χριστοφή, Μαρία Μιχαήλ, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαριάννα Σάντη, Γιώργος Τζωρτζής, Πέτρος Γιωρκάτζης, Αντωνία Χαραλάμπους, Χρίστος Γρηγοριάδης, Λουκία Μουσουλιώτη, Άλκης Χρίστου,  Γρηγόρης Γεωργίου, Μαρίλια Χαριδήμου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Σαββίνα Γεωργίου, Σκεύη Παπαμιλτιάδους, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μιχάλης Χρίστου, Έλενα Ολυμπίου, Ξένια Κωνσταντινίδου, Θέμις Ππόλου, Χρίστος Κυριάκου, Μάρκος Καλλής, Δημήτρης Γιωρκάτζης, Νικήτας Ιγνατίου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top