ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους τα είπε «χαρτί και καλαμάρι» για Ομόνοια – Κύρια χαρακτηριστικά, κρυφό χαρτί και η διαφορά μπάτζετ με ΑΕΛ

Τους τα είπε «χαρτί και καλαμάρι» για Ομόνοια – Κύρια χαρακτηριστικά, κρυφό χαρτί και η διαφορά μπάτζετ με ΑΕΛ

Δηλώσεις στη Σέρβικη ιστοσελίδα www.alo.rs παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ομόνοια, η οποία θα είναι αντίπαλος της Ομόνοιας στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη ζέστη στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή είμαι στο δρόμο και, πιστέψτε με, όλα καίνε. Η άσφαλτος λιώνει! Η θερμοκρασία είναι πάνω από 40 βαθμούς. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι το παιχνίδι θα ξεκινούσε το νωρίτερο στις 8 μ.μ. Θα υπάρχει πολλή ζέστη, κάτι που θα βολέψει περισσότερο την Ομόνοια».

Για τα κύρια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της Ομόνοιας: «Ο Νορβηγός προπονητής Χένινγκ Μπεργκ έχει συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς. Όλα εξαρτώνται από τους αυτοματισμούς. Έχει γρήγορους ακραίους, τον εξαιρετικό Γάλλο Μποτεάκ, τον Ισπανό αρχηγό Γκόμεθ, τον Πορτογάλο Γκόμες που είναι λίγο πιο πίσω στο κέντρο. Ο Βραζιλιάνος Τιάγκο συγκλίνει προς το κέντρο συνήθως από τα αριστερά και ανοίγει χώρο για τον Τσέχο Λέσιακς, που ανεβαίνει στην πτέρυγα».

Για την τακτική της: «Το ερώτημα είναι το κατά πόσον ο Κούσουλος θα είναι στην εντεκάδα. Ο Μπεργκ δεν θέλει να πάρει ρίσκα. Είναι πολύ έμπειρος στην στρατηγική. Θα περιμένει μια ευκαιρία. Το δυνατότερο όπλο της Ομόνοιας είναι οι αντεπιθέσεις. Στους προηγούμενους γύρους δεν είχε δεχτεί γκολ. Με την Αραράτ και τη Λέγκια ήταν υπομονετική, περιμένοντας τα λάθη των αντιπάλων. Η ομάδα του Μπεργκ είναι πολύ επικίνδυνη όταν κερδίσει την μπάλα, βγαίνει πολύ επιθετικά προς το αντίπαλο τέρμα».

Για το κρυφό χαρτί που μπορεί να παίξει η Ομόνοια: «Μπορεί να είναι ο Παπουλής, που τώρα είναι τραυματίας. Ήρθε από τον Απόλλωνα και είναι έμπειρος, ευέλικτος, δύσκολος στο μαρκάρισμα λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους του. Ίσως και ο Ασάντε, ένας ακραίος Γκανέζος».

Για την κατάσταση στα μετόπισθεν της Ομόνοιας: «Ο Φαμπιάνο είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, ο Σλοβάκος Χούμποτσαν είναι στόπερ αλλά όταν θέλουν να παίξουν κλειστά αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Όταν θέλουν να επιτεθούν, μπαίνει στην εντεκάδα ο Μαυρίας στα δεξιά. Παλιά έπαιζε σαν εξτρέμ. Ο πιο επικίνδυνος επιθετικός είναι ο Ντούρις, ήρθε από την Ανόρθωση. Ο Λανγκ και ο Λούφτνερ είναι σίγουροι για την άμυνα».

Για τους πολλούς ξένους στο ρόστερ και το μπάτζετ της Ομόνοιας: «Νομίζω υπάρχουν 12 στην Ομόνοια. Είναι καλοπληρωμένοι και παίζουν καλά. Ο χρηματοδότης της ομάδας είναι ο Παπασταύρου, ένας Κύπριος της Αμερικής, που έφερε σταθερότητα στην ομάδα και αναβάθμισε την ακαδημία. Έχουν μπάτζετ τρεις φορές μεγαλύτερο από τη δική μου ΑΕΛ, αλλά μικρότερο από του Ερυθρού Αστέρα, αν και τα λεφτά δεν σημαίνουν τίποτα. Σε ένα παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Εύχομαι καλή τύχη στον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Ομόνοια».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Τους τα είπε «χαρτί και καλαμάρι» για Ομόνοια – Κύρια χαρακτηριστικά, κρυφό χαρτί και η διαφορά μπάτζετ με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top