ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έριχναν πέτρες και βόμβες μολότοφ – Στα αστυνομικά κρατητήρια έξι πρόσωπα

Έριχναν πέτρες και βόμβες μολότοφ – Στα αστυνομικά κρατητήρια έξι πρόσωπα

Ενώπιον του δικαστηρίου θα παρουσιαστούν οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΑΠΟΕΛ.

Συνελήφθηκαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση έξι πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά διερευνώμενα αδικήματα, που αφορούν, συμμετοχή σε οχλαγωγία, επίθεση, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, κατοχή επιθετικών οργάνων και ληστεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στις 4.10 το απόγευμα χθες, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, 100 περίπου οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ξεκίνησαν αυτοκινητοπομπή από το οίκημα του ΣΥ.ΦΙ τους, με σκοπό να κατευθυνθούν στο Στάδιο.

Σε κάποια στιγμή κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, 200 περίπου οπαδοί των δυο ομάδων, συναντήθηκαν και άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ.

Αμέσως, έγινε δυναμική επέμβαση της αντιοχλαγωγικής διμοιρίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας που ήταν ήδη στο μέρος, κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ παράλληλα στάλθηκε για ενίσχυση και αντιοχλαγωγική διμοιρία της ΜΜΑΔ.

Λόγω της κατάστασης που επικρατούσε, έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης μέχρι που αποκαταστάθηκε η τάξη στην περιοχή.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 20, 17 και 16 ετών για αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας, εκ των οποίον ένας οπαδός της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και δύο του ΑΠΟΕΛ, και τέθηκαν υπό κράτηση.

Όπως σας πληροφορήσαμε χθες σε σχετικό δημοσίευμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, θύμα της μανίας των χούλιγκαν, έπεσε και γνωστή δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε στη σκηνή, για να καλύψει τα γεγονότα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την  ανταποκρίτρια του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού ότι, ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο ως συνοδηγός και κρατούσε μια βιντεοκάμερα, γύρω στους τριάντα οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, πλησίασαν το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε συνεργάτης της και αφού της επιτέθηκαν, χτυπώντας την στα χέρια, της απέσπασαν την βιντεοκάμερα που κρατούσε και το κινητό της τηλέφωνο.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, τα εν λόγω πρόσωπα χτύπησαν και τον οδηγό του οχήματος, προκαλώντας του διάφορα τραύματα, ενώ προκάλεσαν ζημίες στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κεφαλαιμάτωμα αριστερού τριχωτού και γραμμοειδή εκδορά στην αριστερή τραχηλική χώρα και έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Η βιντεοκάμερα εντοπίστηκε ακολούθως από μέλη της Αστυνομίας που διενήργησαν έρευνες στην περιοχή μέσα σε νάιλον σακούλα, έχοντας υποστεί υλικές ζημιές.

Αναφορικά με τα επεισόδια, συνελήφθηκαν επίσης με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο 19χρονοι και ένας 23χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει την διερεύνηση των γεγονότων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top