ΔΙΕΘΝΗ

Εκδικητικό «κάζο» για τη Γιουβέντους 20 χρόνια μετά! (vid)

Εκδικητικό «κάζο» για τη Γιουβέντους 20 χρόνια μετά! (vid)

Μια αρνητική παράδοση 20 ετών έσπασε η Τορίνο που κατάφερε να νικήσει σε ντέρμπι τη Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά το 1995! Ήρωας ο Κουαλιαρέλα που έγραψε το 2-1. Σοβαρά επεισόδια και 10 τραυματίες.

Σε ένα ντέρμπι που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα (διαβάστε εδώ περισσότερα), η Τορίνο νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους ανταποδίδοντας την ήττα της με το ίδιο σκορ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η «Γκρανάτα» περίμενε είκοσι ολόκληρα χρόνια να πανηγυρίσει μια νίκη στο κλασικό ντέρμπι της πόλης και το κατάφερε με ανατροπή μάλιστα. Το φανταστικό χτύπημα φάουλ του Πίρλο στο 35’ έβαλε τους «μπιανκονέρι» μπροστά στο σκορ και αυτό σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του αγώνα συνηγορούσε πως για άλλη μια φορά θα διατηρείτο η παράδοση που θέλει τη «Γηραιά Κυρία» να μη χάνει από τον Τορίνο μετά το 1995.

Όμως, η πρωταθλήτρια Ιταλίας αυτήν τη φορά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Έχασε ευκαιρίες, είδε δύο φορές τα δοκάρια να σταματούν την μπάλα σε προσπάθειες των Πίρλο και Μάτρι και –ακόμη χειρότερα- είδε τους αντιπάλους της να φέρνουν το ματς «τούμπα» με τα γκολ των Νταρμιαν (45’) και Κουαλιαρέλα (57’) που σκόραρε σε βάρος της ομάδας που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2010-2014) και μάλιστα δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top