ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: «Δεχόταν απειλές εδώ και μέρες ο 13χρονος» – Τι Ισχυρίζεται στο ThemaOnline στενό συγγενικό του πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: «Δεχόταν απειλές εδώ και μέρες ο 13χρονος» – Τι Ισχυρίζεται στο ThemaOnline στενό συγγενικό του πρόσωπο

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει σχετικά με το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε γνωστό Γυμνάσιο στην Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 07/10, με την γιαγιά του 13χρονου που ξυλοκοπήθηκε να ισχυρίζεται στο ThemaOnline πως ο εγγονός της δεχόταν απειλές τις τελευταίες μέρες από συμμαθητές του, κάτι για το οποίο η ίδια η μητέρα είχε ενημέρωσει το σχολείο, χωρίς επί της ουσίας να ληφθεί κάποιο μέτρο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γιαγιάς του 13χρονου στο ThemaOnline, όλα ξεκίνησαν περίπου 20 μέρες πριν όταν ο εγγονός της λογομάχησε με ένα συμμαθητή του. Από εκείνη την μέρα ο συμμαθητής του τον απείλησε πως θα βάλει μπροστά την οικογένεια του και θα τον χτυπούσαν, ενώ τις τελευταίες τρεις μέρες οι απειλές πλήθαιναν με τη μητέρα του 13χρονου να ενημερώνει την Διεύθυνση του σχολείου, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, δήλωσε η κυρία από την Λεμεσό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι μια συμμαθήτρια του μικρού τον πλησίασε και του είπε χθες «Πρόσεχε γιατί ετοιμάζουν να σου κάνουν κάτι κακό.», σύμφωνα με τα όσα είπε η γιαγιά του μικρού στην ιστοσελίδα μας.

Το πρωί της Τετάρτης 07/10, - όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline, περίπου 20-30 άτομα ξυλοκόπησαν 13χρονο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Την ίδια ώρα το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Επαρχιακό Επιθεωρητή Λεμεσού του Υπουργείου Παιδείας κ. Στέλιο Θεοφίλου, που μας δήλωσε πως η έρευνα για το περιστατικό είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Όσον αφορά την κατάσταση του 13χρονου η γιαγιά του μας πληροφόρησε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς έχει χτυπηθεί πολύ στο κεφάλι, στην μύτη, στο στόμα αλλά και στα πόδια.

Επίσης η κυρία από την Λεμεσό ρίχνει ευθύνες στο σχολείο καθώς όπως μας είπε το μόνο που έπραξαν είναι να βάλουν δυο μέρες αποβολή στους μαθητές που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ όπως προαναφέραμε ισχυρίζεται ότι το σχολείο ενημερώθηκε για τις απειλές που δεχόταν ο εγγονός της αλλά δεν έγινε τίποτα.

Τέλος σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκε στην ιστοσελίδα μας η γιαγιά του 13χρονου, η οικογένεια προτίθεται να κινηθεί νομικά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top