ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τους ΕΜΠΝΕΕΙ ο Βάλεμ – Τι άλλο φταίει για τη ΜΙΖΕΡΗ εικόνα

Δεν τους ΕΜΠΝΕΕΙ ο Βάλεμ – Τι άλλο φταίει για τη ΜΙΖΕΡΗ εικόνα

Ήταν χάλια μαύρα η Εθνική ομάδα χθες με το Λουξεμβούργο, φυσιολογικό ήταν να… «ρίξει στα πατώματα», όσους τουλάχιστον πονάνε για το παρών και το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Λέγονται διάφορα για την απόφαση του Γιόχαν Βάλεμ, να… προχωρήσει σε πολύ βαθιά ανανέωση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Αποτελεί έναν από τους λόγους, που δεν «τραβάει» η Εθνική στους αγώνες του Nations League, αλλά δεν είναι ο κύριος λόγος.

Δεν σημαίνει ότι αν ήταν στη διάθεση του οι «υπερήλικες»-νατουραλιζέ διεθνείς και κάποιοι άλλοι, θα ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα, όπως και ο συνολικός απολογισμός στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Τούτο που καταλαβαίνουμε, βλέποντας την Εθνική, είναι ότι δεν φαίνεται να εμπνέει τους παίχτες ο καινούργιος Ομοσπονδιακός. Δεν υποστηρίζουμε ότι θέλουν να τον «φάνε», όπως συνηθίζεται να βγαίνει όταν μια ομάδα δεν τσουλάει μέσα στο γήπεδο.

Αρκετοί παίχτες άλλωστε, είναι νεοεισερχόμενοι στην Εθνική.

Ας το δουλέψoυν λίγο αυτό το «κομμάτι» ο Βέλγος τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του. Να βρουν τρόπους να παίζουν και γι’ αυτούς οι ποδοσφαιριστές.

Φυσιολογικό επίσης είναι να υπάρχει πρόβλημα στη «χημεία» και στην ομοιογένεια της ομάδας, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Το «χτίσιμο» από την αρχή μιας κατάστασης, θέλει χρόνο.

Κάτι άλλο που φταίει για την μίζερη εικόνα της Εθνικής, είναι ότι ο Βέλγος, ίσως να επενδύει πολλά, σε παιδιά που προφανώς δεν έχουν τα προσόντα να τον δικαιώσουν στο γήπεδο.

Σε αντίθεση με πολλούς, που θεωρούν ότι είναι ήδη «καμένο χαρτί» ο Γιόχαν Βάλεμ, ο υπογράφων έχει διαφορετική άποψη. Θα του δώσουμε ακόμα λίγη πίστωση χρόνου, για να τον κρίνουμε πιο αυστηρά…

The post Δεν τους ΕΜΠΝΕΕΙ ο Βάλεμ – Τι άλλο φταίει για τη ΜΙΖΕΡΗ εικόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top