ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αζερμπαϊτζάν – Εθνική Κύπρου: Θα δούμε κάτι διαφορετικό ή… μια απ΄ τα ίδια;

Αζερμπαϊτζάν – Εθνική Κύπρου: Θα δούμε κάτι διαφορετικό ή… μια απ΄ τα ίδια;

Θεωρητικά, η Εθνική Κύπρου έχει ανασυνταχθεί και είναι έτοιμη για να… ανοίξει λογαριασμό στο φετινό Nations League, παίρνοντας το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο αποψινό (19:00) παιχνίδι με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν που θα διεξαχθεί στην Αλβανία, λόγω των πολεμικών συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τελευταία (4η) θέση του ομίλου, χωρίς βαθμό και χωρίς καν να σκοράρει (!) και τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά, όμως η ελπίδα για να “σπάσει το ρόδι” πάντα υπάρχει.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει η Εθνική ανδρών να αλλάξει εντελώς την αγωνιστική της εικόνα, να παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη σε όλες τις γραμμές και να παίξει με αυτοπεποίθηση και πάθος και κυρίως, να έχει “δίψα” και κίνητρο για να βάλει επιτέλους τέλος στον “κατήφορο”, στέλνοντας αν μη τι άλλο, κάποια θετικά μηνύματα για το άμεσο μέλλον.

Πάντως, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόχαν Βάλεμ, εμφανίστηκε αισιόδοξος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στους παίκτες του και πως είναι πιο έτοιμοι από τα προηγούμενα ματς, βγάζοντας θετική ενέργεια η οποία ελπίζουμε να έχει… μεταφερθεί και στους διεθνείς, μήπως και δούμε αυτή τη φορά, κάτι διαφορετικό εντός αγωνιστικού χώρου και όχι μια απ΄ τα ίδια.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Βέλγος κόουτς θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Λουξεμβούργο, ευελπιστώντας να διορθώσει τις “ανορθογραφίες”, όμως αγγίζει τα όρια του… τζόγου η οποιαδήποτε πρόβλεψη για τους έντεκα που θα παρατάξει, μιας και ο ίδιος έχει δείξει στα προηγούμενα τρία επίσημα ματς συν το φιλικό με την Τσεχία, ότι ακόμα “ψάχνεται” και προσπαθεί ουσιαστικά να “γνωρίσει” τους παίκτες του.

The post Αζερμπαϊτζάν – Εθνική Κύπρου: Θα δούμε κάτι διαφορετικό ή… μια απ΄ τα ίδια; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top