ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτά είναι τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Κύπρο – Διαβάστε αναλυτικά σε κάθε πόλη

Αυτά είναι τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Κύπρο – Διαβάστε αναλυτικά σε κάθε πόλη

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών, του υπουργείου Εμπορίου, η νέα λίστα με τα επίπεδα των τιμών λιανικής πώλησης των πετρελαιοειδών σε 263 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Κύπρο.

H Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, έχει ολοκληρώσει τη νέα της έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στις 27.04.2015, σε 263 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων παγκύπρια

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου δημοσιεύονται οι πίνακες με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια ανά επαρχία έτσι ώστε να γνωρίζουν οι καταναλωτές. Η ιστοσελίδα μας παραθέτει κάποια από τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων ανά επαρχία με στόχο να βοηθηθούν οι καταναλωτές.

Τονίζεται ότι οι τιμές που παρουσιάζονται σε κάθε δημοσίευση του Παρατηρητηρίου Τιμών αφορούν τις τιμές στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες καταγραφής που έχουν διεξαχθεί οι έλεγχοι για τη λήψη τιμών.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται σχετικά για τα φθηνότερα πρατήρια και μέσω της δωρεάν Τηλεφωνικής Γραμμής Καταναλωτή 1429.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΠΑΦΟΣ:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top