ΕΛΛΑΔΑ

Προκρίθηκε αλλά αποδοκιμάστηκε ο Ολυμπιακός (vid)

Προκρίθηκε αλλά αποδοκιμάστηκε ο Ολυμπιακός (vid)

Ένας μέτριος Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκης και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό, ύστερα και από το 3-0 του πρώτου αγώνα. Ξάνθη ή Ηρακλής ο αντίπαλός του. Αποδοκιμασίες από μερίδα κόσμου.

Μετά το 3-0 στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός περίμενε το τυπικό του σημερινού αγώνα στο «Καραϊσκάκης» για να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Περέιρα ξεκίνησε με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Αυλωνίτη και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, τον Μαζουάκου αριστερά και τον Σαλίνο δεξιά. Μπουχαλάκης και Εντινγκά ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Τσόρι μπροστά τους ως «δεκάρι», τους Ντοσεβί και Μπενίτες στα άκρα και τον Χάρα στην κορυφή. Το έκανε ο Απόλλωνας και… αποδοκιμασίες!

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από νωρίς τον έλεγχο του ματς, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Απόλλωνα, που είχε την πρώτη σημαντική στιγμή του ματς. Στο 16’ ο Άρσιτς βγήκε απέναντι στον Ρομπέρτο, σούταρε, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 19’ ο Ολυμπιακός έκανε αισθητή την παρουσία του στον γκολκίπερ Πίτκα, με το σουτ του Μπουχαλάκη και την αδυναμία των Σιόβα, Μπενίτες να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα και πίεζαν έναν κακό και άγευστο Ολυμπιακό που έδειχνε να θέλει απλά να τελειώσει το ματς. Στο 43’ ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα με τον Άρσιτς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ντοσεβί και τις κακές θέσεις των «ερυθρόλευκων» αμυντικών, να βγάζει στον Ανγκούλο που νίκησε τον Ρομπέρτο για το 0-1 μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού (αποδοκίμασαν την ομάδα τους κι όχι τον Απόλλωνα). Μπενίτες και τελικός!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ πιεστικός στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας τον Απόλλωνα για την ισοφάριση. Μπενίτες και Αυλωνίτης απείλησαν την εστία του Πίτκα, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 84ο λεπτό για να καταφέρουν οι Πειραιώτες να μετουσιώσουν την κυριαρχία τους σε γκολ. Ο Φορτούνης που είχε μπει ως αλλαγή πλαγιοκόπησε και έδωσε εξαιρετικά στον Μπενίτες που από κοντά με προβολή έκανε το 1-1. Να σημειώσουμε ότι τέσσερα λεπτά πριν το γκολ ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει με τον Ντοσεβί, ο οποίος όμως υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν την ανατροπή, αλλά το 1-1 ήταν τελικά το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό (3-0 είχε κερδίσει τον Απόλλωνα στο πρώτο ματς), ο οποίος περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του, ανάμεσα από Ξάνθη και Ηρακλή. Το γκολ του Απόλλωνα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top