ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΟΣ Ομόνοιας: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σολδάδο – ‘Συναγερμός’ στη Γρανάδα δύο μέρες πριν την πρεμιέρα

ΟΜΙΛΟΣ Ομόνοιας: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σολδάδο – ‘Συναγερμός’ στη Γρανάδα δύο μέρες πριν την πρεμιέρα

Κρούσμα κορωνοϊού στην αντίπαλο της Ομόνοιας στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα, Γρανάδα, δύο μέρες πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη με τις δύο άλλες αντιπάλους της, Αϊντχόφεν και Γρανάδα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Ολλανδία και σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για την Ισπανική ομάδα.

Η Γρανάδα με ανακοίνωση της ενημερώνει πως μετά από τεστ κορωνοϊού ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός, Ρομπέρτο Σολδάδο βρέθηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα ο Ισπανός φορ είναι ασυμτπωματικός όπως αναφέρει η ανακοίνωση και μπήκε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του ενώ παρακολουθείται από τους γιατρούς της ομάδας.

Η ισπανική ομάδα ενημερώνει ότι εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα της UEFA μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος. Ως εκ τούτου γίνεται απολύμανση των χώρων στο προπονητικό της κέντρο ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει με ατομική προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα γίνει στην Ολλανδία όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για περισσότερα κρούσματα και εάν θα αλλάξει κάτι σχετικά με το ματς.

Η ανακοίνωση:

The post ΟΜΙΛΟΣ Ομόνοιας: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σολδάδο – ‘Συναγερμός’ στη Γρανάδα δύο μέρες πριν την πρεμιέρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top