ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Τσέλσι και Σεβίλλη, «όρθια» στη Γαλλία η Κράσνονταρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Τσέλσι και Σεβίλλη, «όρθια» στη Γαλλία η Κράσνονταρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Χωρίς νικητή έληξαν οι δύο αναμετρήσεις Τσέλσι-Σεβίλλη (0-0) και Ρεν-Κράσνονταρ (1-1) στην πρεμιέρα του Ε’ ομίλου του Champions League.

Τσέλσι και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα του Ε’ ομίλου του Champions League. Το παιχνίδι ήταν κατώτερο των περιστάσεων, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Ισόπαλο, αλλά με γκολ (1-1) έληξε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Ρεν και Κράσνονταρ στη Γαλλία. Γκιρασί με πέναλτι στο 56’ και Ραμίρες στο 59’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Λονδίνο

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο 15άλεπτο του αγώνα, με την Σεβίλλη να έχει στο 18’ την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Γκουντέλι, την οποία απέκρουσε ο Μεντί. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε στο 31’, αλλά το σουτ του Βέρνερ ήταν αδύναμο και ο Μπούνου μπλόκαρε εύκολα.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε άλλη μια καλή στιγμή, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ακούνια, ο Σούσο έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις, ήταν η σειρά του Οκάμπος, ο οποίος σούταρε, αλλά και πάλι ο Μεντί βρισκόταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Ζούμα (48’), Βέρνερ (56’) και Τσίλγουελ (59’), αλλά το γκολ δεν μπήκε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση στο 67’ με τον Κορδάν, αλλά το μονοκόμματο σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο άουτ.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ρυθμός έπεσε και ουσιαστικά φάνηκε οι δύο ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Το πολυπόθητο γκολ δεν μπήκε ποτέ κι έτσι, Τσέλσι και Σεβίλλη πήραν από έναν βαθμό και… πάνε παρακάτω!

«Όρθια» στη Γαλλία η Κράσνονταρ

Η Ρεν φρόντισε με τη σέντρα να δείξει στην Κράσνονταρ ποιος ήταν το… αφεντικό και στο 3’ είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Μπουριγκό, τον οποίο σταμάτησε ο Σαφόνοφ.

Οι Γάλλοι συνέχισαν να πιέζουν την Κράσνονταρ, οι παίκτες της οποίας δυσκολεύονταν ακόμη και στο να αλλάξουν πάνω από τρεις-τέσσερις πάσες. Ο Βιλένα είχε ένα σουτ στο 22’, αλλά από εκεί και πέρα τίποτε. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και την κλασσική ευκαιρία για να προηγηθούν.

Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ρεν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τεριέ από τον Σορόκιν και ο Γκιρασί από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Όμως, οι Γάλλοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το προβάδισμά τους, αφού τρία λεπτά αργότερα η Κράσνονταρ ισοφάρισε με τον Ραμίρες.

Μετά την επίτευξη των δύο τερμάτων, ο ρυθμός άνοιξε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, που κατά πάσα πιθανότητα θα τους έδινε τη νίκη, αλλά αυτό δεν έγινε. Έτσι, πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον Ε’ όμιλο

Τσέλσι-Σεβίλλη 0-0

Ρεν-Κράσνονταρ 1-1
(56’ πεν. Γκιρασί – 59’ Ραμίρες)

Βαθμολογία

1.Κράσνονταρ 1 (1-1)
2.Ρεν 1 (1-1)
3.Σεβίλλη 1 (0-0)
4.Τσέλσι 1 (0-0)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (28/10)

Κράσνονταρ-Τσέλσι (19:55)
Σεβίλλη-Ρεν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post Αλληλοεξουδετερώθηκαν Τσέλσι και Σεβίλλη, «όρθια» στη Γαλλία η Κράσνονταρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top