ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κεραυνοί» Καραβίδα: «Είτε αρέσει είτε όχι, εγώ θα είμαι πάντα εκεί – Έρχεται το κάθε Αμερικανάκι και…»

«Κεραυνοί» Καραβίδα: «Είτε αρέσει είτε όχι, εγώ θα είμαι πάντα εκεί – Έρχεται το κάθε Αμερικανάκι και…»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κάνοντας σαφές πως δεν κλήθηκε για κατάθεση, ενώ άφησε αιχμές για κάποια σχόλια.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Η ομάδα πάει με ότι καλύτερο διαθέτει και αν η Δόξα κάνει το παιγνίδι της τότε μπορεί να κερδίσει»

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Η Δόξα είχε καλή παρουσία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, με ποιους παίζουμε και που παίζουμε, είχαμε πέναλτι που δεν μας δόθηκε, είδατε πως δόθηκε το πέναλτι εναντίον μας, προχωράμε δεν κλαίμε, είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το πρόγραμμα: «Είναι μια βδομάδα με 3 παιγνίδια, όμως αυτό θα συμβαίνει με όλες τις ομάδες».

Για τα θέματα με τον κορωνοϊό: «Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Γ.Δ. της Δόξας, έρχονταν παίκτες με αρνητικά τεστ τους έπαιρνε σε ξενοδοχείο να κάνουν ξανά τεστ και μετά τεστ και έπειτα να μπουν στην ομάδα, κάναμε ένα μακρύ ρόστερ, γι’ αυτό το λόγο θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα»

Tι περιμένει τη φετινή χρονιά από τη Δόηα: «Η Δόξα δεν έχει άλλο στόχο από την παραμονή, είμαστε μια ομάδα που τα οικονομικά μας αγγίζουν το τέλειο, οι παίκτες μας πληρώνονται σήμερα τον Οκτώβριο, θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Δουλεύουν καθημερινά 40 άτομα και θα τελειώσουν πιο νωρίς τα έργα από την προθεσμία που τέθηκε».

Αν κλήθηκε για κατάθεση στην επιτροπή δεοντολογίας: «Μα τι είναι αυτό; Εν έχω ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα. Τι να πούμε; Κανένας δεν με κάλεσε και θέλω να πω δυο κουβέντες. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους ο Κώστας Καραβίδας θα είναι εκεί. Δεν έχω να αποδείξω και να φοβηθώ τίποτε από κανένα. Να έρχεται το κάθε Αμερικανάκι να σχολιάζει… δεν έχω να αποδείξω τίποτε και σε κανένα. Είμαι στη διάθεση του καθενός, οποίος με χρειάζεται ξέρει που θα με βρει».

 

The post «Κεραυνοί» Καραβίδα: «Είτε αρέσει είτε όχι, εγώ θα είμαι πάντα εκεί – Έρχεται το κάθε Αμερικανάκι και…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top