ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ με Λευκωσία η ΑΕΛ – Η… σύμπτωση και πότε θα ξαναπάει

ΤΕΛΕΙΩΣΕ με Λευκωσία η ΑΕΛ – Η… σύμπτωση και πότε θα ξαναπάει

Αγωνιζόμενη σήμερα (26/10) στο “Μακάρειο” απέναντι στη Δόξα η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, τελείωσε με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Λευκωσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού έχει ήδη παίξει απέναντι σε Ολυμπιακό (στην πρεμιέρα) και πάλι στο “Μακάρειο”, καθώς και κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 3ης και 6ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Ο απολογισμός της είναι δύο νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Δόξα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2), ενώ ηττήθηκε ως γνωστό, με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ και 3-0 από την Ομόνοια.

Πλέον, η Λεμεσιανή ομάδα θα ξαναπάει να παίξει ποδόσφαιρο στην πρωτεύουσα, στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Είτε δηλαδή στα πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ (θέσεις 1-6), είτε στα πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ (θέσεις 7-12), ανάλογα σε ποια θέση θα τερματίσει μετά το πέρας των 26 αγωνιστικών…

The post ΤΕΛΕΙΩΣΕ με Λευκωσία η ΑΕΛ – Η… σύμπτωση και πότε θα ξαναπάει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top