ΔΙΕΘΝΗ

Νίκησε η Μαρσέιγ, έφθασε τα 100 γκολ ο Ζινιάκ (VIDEO)

Νίκησε η Μαρσέιγ, έφθασε τα 100 γκολ ο Ζινιάκ (VIDEO)

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, η Μαρσέιγ επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών (0-2 την Μετς) με τον Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ να φτάνει σε τριψήφιο αριθμό γκολ στην Ligue 1.

Tο σουλούπι του τον κάνει να είναι παρεξηγημένος. Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ τα έχει τα κιλάκια του, όμως στα ραντεβού του με το γκολ είναι πάντα συνεπής. Ο Γάλλος επιθετικός της Μαρσέιγ, ο οποίος το καλοκαίρι πιθανότατα θα εγκαταλείψει την Μασσαλία και την Ligue 1 ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Μαρσέιγ στην έδρα της Μετς (0-2), που τερμάτισε ένα άθλιο σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα.

Μέσα στο βροχερό «Σεν Σιμφοριέν» ο 29χρονος φορ χόρευε, αφού σκόραρε δις (38’, 62’) στο 0-2, σε ένα συμβολικό ματς για τον ίδιο, αφού έφτασε σε τριψήφιο αριθμό γκολ στην Ligue 1 (έφτασε τα 101) και συνάμα συμπλήρωσε 20 τέρματα (σε 35) εμφανίσεις αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα, επίδοση που τον φέρνει πιο ψηλά κι από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Με αυτή την νίκη η Μαρσέιγ έπιασε την Σεντ Ετιέν στην τέταρτη θέση με 60 βαθμούς, όμως η ομάδα της Μασσαλίας έχει κι ένα ματς περισσότερο… 

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top