ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Είναι δική μου ευθύνη που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι΄ αυτό το παιχνίδι – Να διορθώσουμε στη συνέχεια αυτό το λάθος»

Αυγουστή: «Είναι δική μου ευθύνη που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι΄ αυτό το παιχνίδι – Να διορθώσουμε στη συνέχεια αυτό το λάθος»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Καρμιώτισσα, ο προπονητής των “κυανολεύκων”, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα για τη δίκαιη νίκη της. Δεν ήμασταν καλοί στο σημερινό παιχνίδι και δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δικαιολογίες, όμως την περασμένη εβδομάδα δεν προπονηθήκαμε όπως έπρεπε, αφού είχαμε κάποιους τραυματισμούς που δεν τους περιμέναμε, όμως ήμασταν υποχρεωμένοι στο παιχνίδι να δώσουμε το 100%.

Είναι δική μου η ευθύνη που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε τρεις βαθμούς. Βλέπουμε τη συνέχεια. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως παίξαμε και στον προηγούμενο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Είναι σημαντικό που υπάρχει διακοπή αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε ότι με την επανέναρξη, θα είναι γεμάτη η ομάδα στους δύσκολους αγώνες που έρχονται, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτό το λάθος που κάναμε σήμερα. Είναι σημαντικό να το καταφέρουμε αυτό.

Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα χαθούν και άλλοι βαθμοί από όλες τις ομάδες. Το σημαντικό είναι να μην κάνεις εσύ λάθος, σήμερα κάναμε εμείς ένα μεγάλο λάθος και ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο μας. Δεν κρυβόμαστε ότι δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, από την αμυντική γραμμή μέχρι την επίθεση και για αυτό ευθύνεται ο προπονητής.

Δεν νομίζω να υπήρχε υποτίμηση, η Καρμιώτισσα έπαιξε καλά σε όλα τα παιχνίδια με τους μεγάλους. Κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη διάρκεια της εβδομάδας, όπως ο Σακέτι, ο Ρομπέρζ, ο Ματέι που τις τελευταίες τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση γιατί είχε διάστρεμμα, μας επηρέασαν, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτά, γιατί είμαστε ο Απόλλωνας».

The post Αυγουστή: «Είναι δική μου ευθύνη που η ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι΄ αυτό το παιχνίδι – Να διορθώσουμε στη συνέχεια αυτό το λάθος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top