ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδού η κορυφή, ιδού και η… ΕΥΚΑΙΡΙΑ της Κυρίας – Το πλάνο του Τιμούρ για ΑΕΚ

Ιδού η κορυφή, ιδού και η… ΕΥΚΑΙΡΙΑ της Κυρίας – Το πλάνο του Τιμούρ για ΑΕΚ

Ένα κρίσιμο ντέρμπι έχει μπροστά της η Ανόρθωσης, η οποία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο «Α. Παπαδόπουλος» (18:00 – Cablenet Sports 1HD) για τη 10η αγωνιστική.

Πέρα από το γεγονός ότι στόχος της Κυρίας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι σε αυτή την αγωνιστική δημιουργήθηκε και ένα έξτρα κίνητρο καθώς μετά τις απώλειες του Απόλλωνα και της ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να πατήσει μόνη κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά της από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε περίπτωση νίκης η Κυρία θα ανέβει μόνη πρώτη στο +3 από Απόλλωνα, +5 από ΑΕΛ και +7 από την ΑΕΚ ενώ δύο ώρες μετά θα μάθει και το αποτέλεσμα της Ομόνοιας με τη Δόξα (είναι στο +5 ήδη από το τριφύλλι).

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει γεμάτο οπλοστάσιο μετά τις επιστροφές Μαργκάσα και Οκριασβίλι.

Στα της ενδεκάδας ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο ο Γκαλίτσιος και αριστερά προβάδισμα έχει ο Κορέια όμως υπάρχει πιθανότητα να προτιμήσει Σελίν.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Νταουσβίλι, Μίχα και Χουσμπάουερ ενώ στα φτερά προβάδισμα έχουν οι Καλτσάς για δεξιά και Οκριασβίλι αριστερά.

Στην κορυφή θα είναι ο Κβιλιτάϊα.

The post Ιδού η κορυφή, ιδού και η… ΕΥΚΑΙΡΙΑ της Κυρίας – Το πλάνο του Τιμούρ για ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top