ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος νικητής του Golden Boy 2020 ο Έρλινγκ Χάαλαντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλος νικητής του Golden Boy 2020 ο Έρλινγκ Χάαλαντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μεγάλος νικητής του βραβείου «Golden Boy 2020», όπως έκανε γνωστό με το πρωτοσέλιδο της, η ιταλική εφημερίδα Tuttosport.

Η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» διοργανώνει από το 2003 το βραβείο «Golden Boy», το οποίο οι δημοσιογράφοι δίνουν στο κορυφαίο ταλέντο της χρονιάς. Στη σχετική λίστα συγκαταλέγονται ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2000.

Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ αναδείχθηκε ο νικητής του φετινού βραβείου, χάρη στην εξαιρετική του περυσινή χρονιά, στην οποία πέτυχε 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οπως επίσης ιδανικό ξεκίνημα έχει κάνει και φέτος με 11 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις, μοιράζοντας μάλιστα και 3 ασίστ.

Ο Νορβηγός στράικερ δεν είχε εύκολο έργο, καθώς στη σχετική λίστα υπήρχαν κι άλλα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως οι Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, ο οποίος κοστολογείται με 117 εκατ. ευρώ, Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν (60 εκατ. ευρώ)και Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα (50 εκατ. ευρώ). Τελικά όμως ο Χάαλαντ κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους σε ψήφους και να αναδειχθεί «Golden Boy» της χρονιάς.

Το αξιοσημείωτο είναι πως υποψήφιος ήταν και ο επιθετικός του ΠΑΟΚΧρήστος Τζόλης ο οποίος ήταν μέχρι και στη λίστα των 40 που διεκδικούσαν το βραβείο.

Η λίστα όλων των νικητών από το 2003

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μεγάλος νικητής του Golden Boy 2020 ο Έρλινγκ Χάαλαντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top