LIFESTYLE

Λευκωσία vs Λεμεσός στα Battles – Ποια παίκτρια κέρδισε τελικά μία θέση στα Live; (Βίντεο)

Λευκωσία vs Λεμεσός στα Battles – Ποια παίκτρια κέρδισε τελικά μία θέση στα Live; (Βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι coach του The Voice, επιλέγουν να βάλουν δύο παιδιά από Κύπρο να αναμετρηθούν για μία θέση στα Live του παιχνιδιού.

Στο ρινγκ του The Voice, ανέβηκαν οι Άννα Βιλανίδη από τη Λευκωσία και Ελένη Μιχαήλ από τη Λεμεσό, για την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Τα δύο κορίτσια εντυπωσίασαν coach και κοινό ερμηνεύοντας Beyonce, «If i were a boy».

Μάλιστα ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ομολόγησε ότι το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα καλύτερα Battle που παρακολούθησαν στο παιχνίδι, ενώ η Δέσποινα Βανδή τραβούσε τα μαλλιά της,  δείχνοντας ότι δεν ήξερε ποια θα επιλέξει, μετά από μία τέτοια ερμηνεία.

Ο Μιχάλης Κουινέλης, επεσήμανε ότι η μία παίκτρια εντυπωσίαζε παραπάνω από την άλλη και δήλωσε ότι τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά.

Ο Αντώνης Ρέμος, εξύψωσε περισσότερο την Άννα για το φυσικό της ταλέντο, λέγοντας πως ήταν ισοπεδωτική και την παρακάλεσε να κάνει κάτι για το ταλέντο της, γιατί θα πάει πολύ μπροστά.

Η Μελίνα Ασλανίδου, έγειρε και αυτή με τη σειρά της προς την Άννα.

Η Δέσποινα Βανδή, εβρισκόμενη σε μεγάλο δίλλημα, παραδέχθηκε ότι η καρδιά της χτυπούσε πολύ γρήγορα και αφού σηκώθηκε από την καρέκλα της προχώρησε προς τη σκηνή και αγκάλιασε τα κορίτσια, λέγοντας τους, «ήσασταν καταπληκτικές και μου κάνατε τη ζωή μου δύσκολη, ήσασταν πολύ καλύτερες από την πρόβα».

Χαρακτήρισε την Άννα φωνάρα, παρά το γεγονός ότι κανένας δεν την δίδαξε τίποτα, ενώ στην Ελένη είπε ότι είναι ένα αγγελούδι που άκουγε όλα όσα την συμβούλευαν στις πρόβες.

Η Δέσποινα τόνισε ότι δεν μπορεί να κρίνει μόνο από το αποψινό, αναφέροντας ότι θα πάρει την απόφαση της με μια πιο συλλογική ματιά.

Τελικά επιλογή της ήταν η Άννα Βιλανίδη από τη Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top