ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακάρθι: «Ανακούφιση που επιτέλους κερδίσαμε ένα παιχνίδι – Θα ήταν σπουδαίο να κατακτούσαμε τρόπαιο»

Μακάρθι: «Ανακούφιση που επιτέλους κερδίσαμε ένα παιχνίδι – Θα ήταν σπουδαίο να κατακτούσαμε τρόπαιο»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, μετά το τέλος του παιχνιδιού ενάντια στη Δόξα.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια ανακούφιση που επιτέλους κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Ήταν κάτι που θέλαμε και τα καταφέραμε. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμαστε γιατί μπορούμε να κτίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Είχαμε μια καλή απόδοση. Δεν ήταν λαμπρή αλλά οι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι τους ζήτησα και στο τέλος είμαι ευχαριστημένος. Η νίκη ήρθε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα του προπονητή. Δουλέψαμε αρκετά για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι έκαναν καλά οι παίκτες στο γήπεδο: «Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε. Αλλά αυτό που έκαναν είναι ότι βρήκαν δύο γκολ».

Για το ότι δεν πέτυχε σκορ επιθετικός: «Είναι φυσιολογικό να θέλουν και να θέλουμε να σκοράρουν οι επιθετικοί. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι έβαλαν το γκολ. Πρέπει να πω για τους στράικερς πως έκαναν πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για τον Κλωναρίδη: «Δούλεψε αρκετά. Είχε χάσει κάποιες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες και έδειξε να χάνει την ορμή του. Τον ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στα αποδυτήρια και μου είπε ‘όχι’. Ο λόγος που τον έβγαλα είναι να μην κιδνινέψει με τραυματισμό».

Για τους τραυματίες (Ανουάρ, Γουίλερ, Ενσούε) που απουσίαζαν αν θα είναι στο ματς με Νέα Σαλαμίνα: «Ο Γουίλερ δεν φαίνεται να προλαβαίνει. Ο Ενσούε είχε φλεγμονή στο πόδι και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει».

***«Πρέπει να αναφερθώ για τον Σιέλη, ο οποίος ήταν καταπληκτικός. Έπαιξε πολύ καλά. Δεν ήταν η φυσική του θέση και δεν είχε ώρα να επεξεργαστεί το σύστημα γιατί ο Γουίλερ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός».

Αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αντιστρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει κάποιο τίτλο: «Θα ήταν σπουδαίο να κάναμε κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να κάνω υποσχέσεις. Σήμερα κερδίσαμε και αυτό το πράγμα πάντα σου δίνει ελπίδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να το παίρνουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και να το παλέψουμε. Δεν μπορούμε να παρασυρθούμε επειδή κάναμε μια νίκη».

The post Μακάρθι: «Ανακούφιση που επιτέλους κερδίσαμε ένα παιχνίδι – Θα ήταν σπουδαίο να κατακτούσαμε τρόπαιο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top