ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αφαιρέστε τις ομάδες από το στοίχημα – Οι αρμόδιοι αδιαφορούν και μας αγνοούν επιδεικτικά»

«Αφαιρέστε τις ομάδες από το στοίχημα – Οι αρμόδιοι αδιαφορούν και μας αγνοούν επιδεικτικά»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οοαδούς του Άρη με την επωνυμία “Ταξίαρχοι”:

«Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Το έχουμε πει αρκετές φορές ότι ως υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι που είμαστε, δεν πρόκειται να ησυχάσουμε εάν δεν σταματήσει αυτή η πρωτοφανής αδικία, στο χώρο των μικρών κατηγοριών, του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Μας απασχολεί καθημερινά το ζήτημα του πειθαρχικού κανονισμού της ΚΟΠ , σχετικά με τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Είμαστε κάθετοι και εναντίον οποιασδήποτε παρανομίας και ζητούμε τον εντοπισμό των πραγματικών ενόχων και την οδήγηση τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Είμαστε επίσης κάθετοι ενάντια σε αυτόν τον άδικο κανονισμό που τιμωρεί τα σωματεία συλλογικά, χωρίς διερεύνηση, χωρίς απόδειξη ενοχής, αλλοιώνοντας την βαθμολογία του πρωταθλήματος και συγκαλύπτοντας τους πραγματικούς ενόχους. Ο κανονισμός σας ,αφήνει τα σωματεία έρμαιο στις ορέξεις επιτήδειων.

Έχουμε θέσει ουκ ολίγες φορές, εύλογα ερωτήματα, ωστόσο όλοι οι αρμόδιοι φορείς φαίνεται να παρουσιάζουν αδιαφορία επί του θέματος, μας αγνοούν επιδεικτικά ή/και αποφεύγουν να απαντήσουν.

Αναμέναμε ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και εφόσον η Ομοσπονδία έχοντας άπλετο χρόνο στην διάθεση της, θα μελετούσε το σοβαρό αυτό ζήτημα, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχει διάθεση, ούτε και ο χρόνος για τις ομάδες που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες.

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 11/12/2020 και οι ομάδες είναι ακόμα στο στοίχημα. Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! Το ελάχιστο που θα μπορούσατε να κάνετε, θα ήταν να αφαιρέσετε τις ομάδες από το στοίχημα κύριοι!

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ, Η ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ομάδα Υποστήριξης Άρη Λεμεσού ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ».

The post «Αφαιρέστε τις ομάδες από το στοίχημα – Οι αρμόδιοι αδιαφορούν και μας αγνοούν επιδεικτικά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top